tirsdag 1. juli 2008

FO X 2

Ikke det at jeg har helt skjønt når et arbeide går fra WIP (work in progress) til UFO (det vet vel alle hva er?!) I alle fall mitt mål denne uka er jo å sy før jobb, og nå har jeg to ferdige toalettmapper! Juhu :o)
Den blå lille saken på bildet under er sydd etter et mønster fra AnnAKa og heter "Stor & Liten".
Jeg har sydd en liten.


Litt vindskjeiv blei den, og jeg veit ikke helt når det skjedde, men ferdig sydd er den altså litt ute av vater....

Etter tre år uten har jeg nå endelig fått meg tørkestativ! Vurderer faktisk å tre om snorene hvis jeg finner snorer i andre farger. Foxy fant seg en pinne som ho kosa seg med mens jeg tok bilder.

Ho har lært seg at dette er noe som kan ta litt tid og at hun ikke alltid er velkommen som linselus. Vakker er ho - ikke sant??

Så tilbake til toalettmappa. Dette er rester fra vårløperen min som ligger i køen på syrommet. Sydd sammen etter mønster fra boka til Lise Bergene og mins jeg rett heter den flat sypung.

Sånn ser den ut inni:

Har nå to morgensømstunder så langt og har høstet noen erfaringer. Fingrene er ganske stive og jeg fumler ikke så mye med knappenålene hvis jeg strikker litt før jeg begynner på sy økta.
Det har resultert i at jeg nå er igang med nøste to av tre på stripe nr. tre. Jeg hadde med meg stripene som jeg nå kaller de på jobb og en vittig kommentar gikk på om jeg strikka bind. :o)
Det er også lurt å slå i seg en kopp kaffe. Da våkner jeg lissom litt mer. Ikke fullt så lurt er det å drikke uten å blåse først, det kan resultere i en passe sår tungetupp.
Selv om jeg selv tror at jeg har ei over gjennomsnittet inteligent bikkje har jeg nå erfart at det er like greit å fore med en gang vi står opp, sånn som vi gjør resten av året. Foxy er smart ho, men ho kan ikke klokka. Når det er noe ho vil ha, har ho funnet ut at en ideell måte å få matmors oppmerksomhet på er å dulte borti armen mens symaskinen går.....
Det er også greit å ha lest gjennom oppskrifter kvelden i forveien, hjernen er liksom i hvilemodus til nærmere sju har jeg merka meg.
Nå er det ut på tur - aldri sur.
Morgensømstunden fortsetter i morgen :o)

Kari Anne

4 kommentarer:

Inghild sa...

Foxy er herlig.
Jammen er du flink, som syr og strikker før vanlige folk har tenkt på å stå opp :)
Har du tenkt å holde på sånn når vi er i Paris også?

syglad sa...

Nydelig sminkepung, min hadde blitt enda mer skakk skulle jeg startet så tidlig på morgenen.
Artig lesning i bloggen din også.
Ha en fin kreativ morgendag :-)

Mona sa...

Jammen er du flink. Sliter litt med internett på kveldene så jeg er innom hver morgen å sjekker ut blogglivet. Noen er nok på ferie mens andre er veldig flinke. Nå skal jeg inn på syrommet. Kuttet opp mange lapper i går kveld. Grønne og stoff med roser på. tror det blir et fint teppe. Det er 24 blokker så det tar nok litt tid. Ha en fin systund i morgen tidlig.

Anonym sa...

Så effektiv du er! Jeg var oppe klokka 6 i dag for å sende guttene til Danmark. Det er i utgangspunktet veldig tidlig syns jeg. De dro med båten klokka 8, og klokka 8.30 fikk jeg bilde på telefonen av at han yngste satt og sov ved bordet. Så det er ikke bare jeg som syns det var tidlig!I tillegg må jeg visst se å få opp tempoet når det gjelder teppet mitt. Du er i ferd med å ta meg igjen. Du har nok også en veldig inteligent hund, men ikke så inteligent som min! Vigdis