tirsdag 29. juli 2008

Pung

heter den og her er den:

Den litt lette kinavippen på klaffen som holder herligheten sammen skyldes at jeg fikk vranga ut for å si det sånn for #%&"¤!). At jeg ikke kan sy en eneste liten ting uten å plukke opp igjen......

Du er sikkert lei av sutringa mi ang. å plukke opp sømmer og quilting, men jeg blir lettere oppgitt over meg sjøl noen ganger. Resultatet av pungen blei greit nok det. Jeg har sydd den største størrelsen og den måler ca. 15 x 10 cm.

Jeg har sydd etter boka til Anne-Pia Godske Rasmussen som heter Hånd i hanke og kan bla kjøpes her. Hvis lykken står meg bi kan du nå klikke på her (med rosa skrift) og komme rett til Tanums nettbutikk.

Det eneste jeg ønsker meg nå er borrelås i andre farger enn hvit og svart :o)

Hilsen Kari Anne

4 kommentarer:

Anonym sa...

Pungen ble kjempefin. Den vippen gjør ingen ting. Linken fungerte jo kjempefint. Det er utrolig hva du kan. Har du vært inne på siden du fikk av meg tidligere? Kanskje vi kan ta en tur en gang. Bare for å kikke altså!
Vigdis

Anonym sa...

Pungen ble flott den. Flott med besøk også og det å få se og ta på er jo bra. Nydelig bok jeg fikk låne. Der var det mye flott jeg kunne tenke meg. Bare jeg blir ferdig med gavene som skal til østfold til helga er jeg nok i gang tenker jeg. Gleder meg til neste innlegg. Mona

Kari Anne sa...

Vigdis:

Helt klart - dit må vi en gang! :o)

elin-e sa...

Pungen ble kjempesøt ! Og helt enig med deg i at det burde finnes borrelås i noen andre farger enn hvit og svart !!!