søndag 6. juli 2008

Hva er vitsen??

Sa Bjørnar når jeg kom ut i stua og fortalte hva jeg hadde bedrevet den siste halvannen timen på syrommet. Fant ut at jeg skulle quilte løperen jeg har sydd. Fant nemlig den perfekte lukkekant på Lappemakeriet forrige uke...
Så fant jeg bakstykke, vatt og satte igang. Hadde en perfekt flerfarget tråd som forøvrig kostet meg 65 kroner for ei snelle.

Så langt alt vel. Flåsete sms'ing med ei vennine underveis

Så tok jeg på meg sybrillene og fant ut at quiltingen ikke blei noe fin i det hele tatt

Og da er det bare å plukke opp alt igjen.

Så nå er jeg inne på tanken på å handquilte hele skiten! For jeg hadde ikke hvit/offwhite tråd sånn at jeg kan få quiltet den ferdig i kveld. Håper jeg kommer på bedre tanker i morra.
Akkurat nå er jeg litt oppgitt. Om det skyldes at batteriene mine er tomme vet jeg ikke.
Jeg hadde forresten den samme oppgitte følelsen i forrige uke når jeg "bare"skulle sy litt til før jeg dro på jobb. Lyn dusj måtte til for å ikke komme for seint på jobb, og når jeg står å tørker meg og kikker meg i speilet over vasken og tenker: jøss, nå har jeg jammen fått lyst hår. Drar hånda gjennom luggen for så å oppdage at jeg ikke hadde skylt ut balsamen. OPPGITT! Samme følelsen hadde jeg også den morgenen jeg hadde nysmurte hender og jeg skulle hente opp Frolic (hundegodt) til Foxy før jeg dro og stappa fingrene ned i kaffeboksen. Er det mulig!!!!!!
Oppmuntrende kommentarer mottas med takk!

Hilsen fra Kari Anne

6 kommentarer:

Inghild sa...

Neeeeei, hva skal man si???

:-)

Løperen blir lekker, jeg kan ikke skjønne at du måtte ta opp alt igjen??

Kari Anne sa...

Det blei ikke fint! Kanskje jeg får kjøpt meg ei snelle hvit tråd i Paris????


Kari Anne

¨fruTicosus¨ sa...

Hoi! Syns du er flink, jeg. Og så mye som du rekker. Jeg syr nesten ingenting nå, enten det er morgen eller kveld. Har bare latskapen å skylde på. Alt skal liksom gjøres når det blir en regnværsdag, men da er det så mye enklere å sitte med nesa i ei bok. Det er det på solskinnsdager også. Vel, du får ha god tur til Paris når du skal dit. Hilsen ¨fruTicosus¨

Anonym sa...

Jeg syns løperen ble nydelig jeg! Jeg er ikke kravstor når jeg får slike hjemmelagede ting i gave. "hint, hint" Tror ellers at du kansje skal prøve å ligge litt lenger om morran, sånn at du ikke er så trøtt. Ellers så må du nok i gang med kosttilskudd. God tur til Paris, hvis ikke jeg rekker å snakke med deg før dere drar! Hilsen Vigdis

Irmelin sa...

Hei hei ! Lenge siden jeg har vært innom deg, og som vanlig har du jo laget så masse fint! Blir veldig inspirert til å fortsette jobbinga mi med symaskina - selv om jeg har kommet til at det er forarbeidet som plager meg mest - ikke berninaen.
Håper du har hatt en super tur til Paris :)

-elin- sa...

Åååå, som jeg kjenner igjen den følelsen. Kan det være en trøst at de fleste som sysler med søm, har opplevd noe lignende ?

Men løperen er jo aldeles skjønn da ! Og DET sier jeg ikke bare for å trøste. Helt nyyyyydelig stitching og lekre farger ! Hvor har du fått tak i mønsteret til stitchingen ?