lørdag 5. juli 2008

Ukerapport

Fo x 3 er slett ikke værst når jeg tenker på å trøtt jeg har vært. Tirsdag kveld gikk jeg en lang tur, og må si jeg blei sliten. For ikke å nevne gangsperra jeg fikk seinere på kvelden. Jeg gikk som om jeg hadde ei bukse rundt ankelene :o) Onsdag var jeg å så Ronja Røverdatter i Herregården i Larvik. Var hjemme halv tolv, morgenen etter var jeg så å si i koma. Jeg slo på datan for å våkne litt foran skjermen. Tror Bjørnar skjønte at jeg var sigen for før han dro på jobb, kom han inn i stua med en kopp kaffe og et kyss på kinnet. (kysset måtte jeg spørre om) Da våkna jeg litt!
Her er den siste FO, de to andre blogget jeg i forrige innlegg.

Dette er No.057 THE NEW COUCH COMPANION av Leanne's House

Takk til Mona som har ferie og skulle til byen og hørte mine nødskrik om stappevatt. Jeg vurderte å buksprette en snømann jeg har laget, da hun kom meg til unnsetning med en pakke vatt. Pluss visning av masse stæsj ho hadde kjøpt. Sånne besøk liker jeg!!!

Sånn ser den ut inni

Roser er røde! Her er noen bilder av min tidligere omtalte lusbefengte klatrerose. Den har ikke fått godt stell men vakker er den der den strutter av blomster. Øsker meg bilde med lyd, for hele busken summet av humler og andre vingekledte som hadde frokost da bildene ble tatt.

Vi begynner ikke på noe nytt før vi har gjort ferdig alt det andre vi har begynt på, gjør vi vel???
Å joda, jeg er ganske god på det. Mona som nevnt tidligere, var jo på besøk, og optemisten som jeg er sier jeg at: Den er ikke vanskelig å sy, det klarer jeg sikkert i kveld. Jammen glidelåsen da, sånn har jeg aldri sydd i lås før. Hvorpå jeg så kjekt sier at det er "bare" å følge mønsteret det, for hvis man aldri prøver på noe nytt så lærer man jo ikke noe nytt heller.. Jeg har lært å ikke være stor i kjeften og at noen ganger er det skikkelig vanskelig å følge oppskriften når man ikke skjønner et kvekk av hva som står der. Jeg kan jo skylde på søvnmangel og varmen, men det hjelper lissom ikke så mye. Men her er det ferdige resultat.

Herligheten opp ned:

Herligheten fra siden:

Og herligheten ser sånn ut inni:

Herligheten har et navn og det er: stash & dash bags av Amy Butler. Jeg har syddmake-up bag.

Jeg kan også nevne at etter å ha gått tøft ut tidlig i uken og jabba om at morgenstund har gull i munn og andre flåsete ordtak, har jeg kommet til at jeg ikke kommer til å sy så mye om morran på en stund. Strikke derimot det skal jeg nok. Er forresten i gang med nøste tre på stripe tre!

I går kveld gikk jeg å la meg klokka 2100........... Men i dag er det en ny dag med nye muligheter!
- og har du ikke noe å finne på i kveld er det utefest med grillig og dans i Hvarnes, og dit skal jeg. Håper ikke jeg slokner 2100 i kveld, men har jeg vel kanskje noe annet å skylde på en søvnmangel og varme tenker jeg :o) :o)
Lørdagshilsen fra Kari Anne

2 kommentarer:

Inghild sa...

Jeg tenkte det nok - sånne utskeielser på morgenen straffer seg om kvelden!!! Legge seg kl 21!? Hva er det for'no da?
Vi skal på Røver-avslutningsfest i kveld. Den begynner etter forestillingen (!) kl 23.30. Vi er nok ikke hjemme før du står opp!! :-) Snakk om forskjellig døgnrytme, åssen skal det gå i Paris?? Det spørs om vi må justere oss alle sammen, og møtes på halvveien, dvs kjøre NORMAL rytme, med våken på dagen og sove på natten.

PS: Så flotte ting du har fått ferdig!

Anonym sa...

Etter noen dager på stranden, har også jeg vært på Ronja. De er SÅÅÅSÅÅ flinke. Måtte jo selvfølgelig felle en liten tåre. Tror kanskje JF hadde lyst til å prøve seg i teaterforeningen. Du har laget så masse fint, men det måtte jo bli slitsomt i lengden å stå opp så tidlig. Det er ikke jeg laget for i hvertfall. Vil helst ligge lenge om morgenen, men det er jo en på fire bein som gjerne vil opp og ut, kan du si. Gleder meg til å sammenligne teppene når de blir ferdige. Hilsen Vigdis