onsdag 23. juli 2008

Strikkepause

Etter at huset nå er tomt for bikkjer for første gang på 18 år har nå pus erobret tilbake territoriet og befinner seg for det meste av tiden to skritt bak meg eller på fanget. Katte Kattrine er hennes navn og vi er veldig uenige om en ting! KK har lyst til å tygge på kablen på mine uerstattelige knit picks pinner, jeg sier nei, ligg unna! :o) Derfor blir det strikkepause stadig vekk, men du verden så koselig å ha KK på fanget. KK's inntreden i huset fra skapet på soverommet, hvor hun har bodd de siste åra, har gjort at huset virker mindre stille etter at Mico og Foxy ble borte.

Der er forøvrig stripe nr. 6 jeg er i gang med og regner med å bli ferdig med den i morra!
Etter å ha strikket i toppen på la Tour Eiffel, til og fra Danmark hvor vi var i Ringkøping og Skagen har jeg ikke gjort så mye på håndarbeidsfronten. Løperen har quiltet for andre gang og den blei jeg skikkelig fornøyd med om jeg så skal si det sjøl, venter på lukkekant. Nå om dagen nyter jeg solen og slapper av! Jeg har ferie denne uka og neste. Nå blir jeg budt is og velger å takke ja til det:o)
Nyt de solfylte dagene - det gjør jeg !!

Sommerlig hilsen fra Kari Anne

5 kommentarer:

Inghild sa...

Snart bare ei stripe igjen!?
- og du, de kablene er det ikke vanskelig å få tak i, det som er vanskelig er å bestille kun dem...;-)

Anonym sa...

Skal si du har stått på. Du var jo bare på stripe nr 3 da jeg var hos deg. Jeg har også prøvd ut mønsteret, helt topp. Prøven min tror jeg skal bli et skjerf. Det må nok bli et slikt teppe til vinteren. Garnet du har brukt fant jeg ikke på strikk innom. Er det noe annet sted jeg kan få tak i det?
Mona

Anonym sa...

Skal si du har vært flittig. Jeg hadde også store planer om å strikke på vei hjem fra Åland i helgen. Men etter at jeg klemte fingeren i bildøra, var ikke strikking det første jeg tenkte på. Nå går jeg rundt med en finger i været og føler meg ganske teit. Vondt gjør det også. Hyggelig at KK har kommet ut av skapet. I tillegg er jeg redd du blir ferdig med teppet før meg. Men da kan jeg jo se hvordan du gjør det når det skal sys sammen. Vi ses til grilling på lørdag. Kos deg i ferien.
Hilsen Vigdis

Anonym sa...

Heisann. Eg har brukt litt forskjelligt garn. Akkurat no har eg hamstra bomullsgarn fra Rauma Ullvare til 5 kr nøste som er heilt supert. Har brukt Panduro, men syns det er litt drygt å betale nesten 30 kr for et nøste... Ellers kan du bruke Tuva dobbelt, eller Mandarin Petit dobbelt. Men ta det du har av bomullsgarn, greiest det :)
Klem fra Ronille

¨fruTicosus¨ sa...

Heisan. Koselig med puser også da. Nå har jeg vært i Stockholm og Falun. Bare strikket litt på en sokk underveis, som dattera skal ha med på 4H-leir i kveld. Gikk tom for garn, men håper vi har noe her hjemme. Får vel sette meg i skyggen og strikke ferdig. Vi sees etter ferien. Hilsen ¨fruTicosus¨