onsdag 30. juli 2008

Sommerkos

Stitcha litt i går kveld - kanskje det blir ei lita mappe av det. Sånn så det ut når jeg lekte meg litt med forskjellige stoffer i stad..

Har vært i byen (Larvik) i dag og kjøpt trepersienner til noen vinduer i stua. Kjøpte litt mere broderigarn, siden jeg ikke har noe fra før :o))

Sånn ser den nye boksen til broderigarnet mitt ut - siden den jeg hadde blei litt i minste laget. Kan ikke skjønne det.....

Var innom hos Kathrines Quiltestue i ferien. Ta en titt i bloggen hennes, der er det mye lekkert!

Denne pakka blei med hjem. Kathrine har kalt den "Engelske Roser" og er utrolig lekker. Vurderer å kutte heile pakka i kvadrater på 6"X6" og sy av det. Eller så blir det rekangler. Jeg er slett ikke sikker enda. Nå ser jeg bare på de..

Borrelås i flere farger fant jeg hos Singer sysenter i Larvik!

Ellers så er jeg igang med det siste nøste på den siste stripa på mitt Raspberry Chevron Afgan. Har nok garn til ei stripe til, så jeg får se når jeg sår sydd teppet i sammen om det passer med ei stripe til. Apropos å sy i sammen - er det noen som har noen gode råd å komme med??????

Hilsen Kari Anne

6 kommentarer:

sissels sa...

Så masse bra du har fått kjøpt deg, heldig at du fant borrelås i diverse farger. Den pungen du har sydd falt jeg helt for - nydelig.

Anonym sa...

Så nyydelige stoff ! Og boksene , da... *sukk*

Josefine (HB)

Margrethe sa...

Du aner ikke hvor mye jeg har bannet de siste dagene - noe kommer alltid på vrangen eller blir feil, sånn er sying! Men resultatet blir lekkert da! Stoffene dine var råfine, den pakken med engelske roser var bare helt skjønn...

Anonym sa...

Så masse lekre stoffer og brodergarn. Da får jeg bare innse at slaget er tapt når det gjelder teppet. Men jeg gleder meg til å spørre deg om hvordan jeg skal sy det sammen. Har vært på kino å sett mama mia. For en film. Helt fantastisk.
Vigdis

Inghild sa...

Åhhhh - Jeg ønsker meg noe av de stoffene der - til jul kanskje???

Big-sis

Solveig sa...

Nydeleg stoff du har fått med deg heim :) Boksane også.