mandag 28. juli 2008

HOT, HOT, HOT

Har svettet og sydd i dag. Vasket stoff som nå henger ute til tørk. Det er jo så varmt at jeg kan bare telle til ti og ta vasken ned igjen! Så bra tørk er det. En gammel nabodame sa en gang etter en busstur til NordNorge et sted: Det var så varmt at de tilogmed blei brune inni bussen. Da er det varmt - for å si det sånn.
Georgina til svigerfar blomstrer med sin første blomst. Bare skyggen kommer skal den få vann, vanner jeg nå så koker jeg vel knollen.......

Har sydd denne klemmepungen etter boka til Anne-Pia Godske Rasmussen. Mønsteret heter pung med smækbøjle. Skjønner ikke helt åssen jeg skal få spikerene til bøylen til å sitte. Kan bare plukke den ut med neglen - og sånn skal det vel ikke være?!?

På Danmarks turen kjøpte jeg sko:

også enda et par. Syns de er lekre - også så billig!!!

Da er det bare å sette igang med middagen som i dag består av suppelapskaus. Mannen min har første dag på jobb etter ferien i dag, mens jeg har ei uke ferie til!
Nyt dagen

Solskinnshilsen fra Kari Anne

6 kommentarer:

Inghild sa...

Så fine sko du har kjøpt!

Ugla sa...

Den klemmepungen var kjempesøt. Skoene så veldig gode ut. Ha en fortsatt fin kveld :-)

Ruth@ sa...

Varmt ja, det er helt sikkert... herlig med vann i nærheten... klemepungen var nydelig og gode sko er også greit og ha...

amylin sa...

Varmt, ja, men jeg synes det er deilig med ordentlig sommer, da. Du får kose deg videre i sommervarmen.

Mrs. Darcy sa...

Lekre sko!
Hilsen en med konstant skodilla!!

Anonym sa...

Den klempungen var kjempelekker! Kanskje det hadde gått an å lage den større slik at man kan bruke den som veske. Skoene var rå lekre, kanskje det blir en tur til Danmark i ferien. Håper lapskausen smakte i varmen.

Vigdis