søndag 29. juni 2008

"Bare" 5 igjen.....

Ferdig med stripe nr. 2 på teppet jeg holder på å strikke. Det går ikke fort, men når jeg omtrent ikke er hjemom om kveldene blir det ikke mye strikking. Avslutning på jobben, sommershow og en tur på Bærums Verk med påfølgende bursdagsfeiring av Lise i går er det i det hele tatt et under at jeg er ferdig med stripe nr. 2 :o)


Som dere ser under mine to strikkede kunstverk er det et hav av røde roser. Nei, det er ikke et nytt stoff jeg har kjøpt. Det er nemlig mitt nye strykebrettrekk! Stilig, ikke sant? Kjøpt på Lappemakeriet på Bærums Verk. Sammen med en hel pose lekre stoff og mønster er dette mitt siste kupp.

Har stitcha dette i dag, vet ikke helt hva det skal bli, men kanskje ei toalettmappe som jeg kan ha med meg til Paris. Drar nemlig dit med min søster og min niese den 10. juli!

Fant noe gammelt grums som jeg hadde glemt at jeg hadde, et par grytekluter med høner på. Egentlig en skremmende tanke at jeg har masse stæsj, ferdige og halvferdige ting liggende på syrommet uten at jeg tenker over det. Det er nok ikke uten grunn min nevø mente jeg burde sende inn bilde av syrommet mitt til tv-programmet : Norges styggeste rom.

Gryteklutene ligger nå på kjøkkenbenken. Syns de er ganske fine, kan ikke helt huske hva det var som gjorde at jeg ikke tok dem i bruk med en gang....
Ny uke med blanke ark står for døren. Jeg har satt meg et mål at jeg skal stå opp (0530)med mannen min om morran. Jeg gjør det hver dag ellers i året, setter på kaffe og smører niste, ny vri denne uken er at jeg ikke skal gå å legge meg igjen. Jeg skal nemlig strikke og sy før jeg drar på jobb klokka 8. Når jeg jeg lagt inn en halv time til dusj og nistesmøring/frokost, får jeg følgende regnestykke: 2 timer hobby x 5 dager i uka = 10 timer kos :o)
Jeg skal oppdatere så fort jeg har et ferdig produkt!
- og vi ønsker lykke til :o)
Hilsen fra Kari Anne

4 kommentarer:

Inghild sa...

Jeg kan ikke huske å ha hørt noe om tur til Bærums Værk???? Trekket er vakkert.

Jeg synes forresten det er skikkelig drøyt å stå opp så tidlig for å strikke/sy... Heeeelt på kanten egentlig!

Hedvig sa...

Teppet ditt blir lekkert! Sticheriet var herlig og det samme var gryteklutene! Lykke til med ukas målsetting!

syglad sa...

Teppet ditt kommer til og bli flott,og gryteklutene var stilige (godt de kom frem fra glemselen)
Ønsker deg lykke til med målsettningene selv om jeg synes det er vel tidlig og starte....

Anonym sa...

Det var voldsomt til ambisjoner! Jeg er øyeblikkelig ferdig med stripe nummer 4. Håper du ikke tar meg igjen! Lekkert strykebrett!
Hilsen den søstra som må jobbe når dere drar til Paris =(