lørdag 21. juni 2008

Roser

er røde, men noen er også rosa. Hurdalsrosebusken min står nå i full blomst! Den er utrolig vakker. Spesiell er den også siden det var mamma som insisterte på at jeg burde ha en slik busk.Svigerfar fyller 79 år i dag og han liker også veldig godt roser, så pakken til svigerfar ble pyntet med roser fra hurdalsrosa og to roser fra en rød lusebefengt klatrerose som jeg ikke vet navnet på.


På håndarbeidsfronten har det ikke skjedd så mye. Det jeg strikker rekker jeg for det meste opp igjen.... Men nå har jeg fått fart på pinnene - håper jeg.

Dette skal bli et Raspberry Chevron Afgan. Jeg er ferdig med en lenke og trenger ca. syv lenker til. Garnet jeg strikker med er bare heeelt fantastik.


Merino Big Superfein fra Lana Grossa er navnet på herligheten. Farge 601. Garnet er kjøpt på Strikk innom. Jeg hadde på forhånd kjent på garnet hos min søster med det store garnlageret:o)

Det svarer helt til forventningene. Bløtt og godt å strikke av med mine knit picks pinner så klart.Jeg blir litt flirete når jeg viser neste bilde.. Jeg strikket nemlig en sokk først i Jay Walker mønster (tror det var det de het). Jeg er ikke av den spinkle typen for å si det sånn og gikk igang med den største størrelsen. Etter hælfelling og strikket en del på foten forstod jeg at dette her blir ikke bra. Hvis jeg skulle ha sokker til å ha utenpå skoa - hadde de nok passet akkurat. Jeg rakk opp herligheten og satte igang med en oppskrift fra Garnstudio siden det er Fabel jeg strikker av. For å si det sånn så gikk jeg vel fra den ene ytterligheten til den andre.Men det er meget god elastikk i vrangborden og når jeg legger godvilja til tror jeg de kommer til å passe akkurat.


Litt flere rosebilder måtte jeg bare ha med. Skal prøve å ikke la det gå så lenge til neste oppdatering!

Med de beste ønsker om en god helg !!


St.Hanshilsen fra Kari Anne

2 kommentarer:

Hanne sa...

Nydelige bilder av hurdalsrosen, en av mine favoritter. Mye lekkert du har på håndarbeidsfronten også.

¨fruTicosus¨ sa...

Kjempefine roser du har. Vi har også fått sånne nå, men de blomstrer ikke halvparten så fint som dine. Det har lenge vært for dårlig klima hos oss, men nå er det mildt nok. Det blir spennende å se om sokkene passer...(hehe)
Hilsen ¨fruTicosus¨