tirsdag 30. september 2008

Et under at jeg lever!

I dag hadde vi klokka på 05:30. Jeg stod opp og smurte niste til min kjære. Etter å ha "sendt" han på jobb, tok jeg meg ei aldri så lita bloggrunde for å våkne litt før dusjen. En av bloggene på favorittlista mi har flott bakgrunnsmusikk. Jeg hadde lyden på full guffe på datan for jeg venta på en mail kvelden i forveien. Det var ikke no ballade som ønsket meg velkommen til siden hennes nei! Det var en av ABBA låtene med et heftig pianospill som intro. For å si det rett ut så skvatt jeg så jeg holdt på å gjøre i buksa. Jeg kjente hjertet hoppa i brystkassa etterpå, før jeg så komikken i det. Tenk å hatt på Webkameraet når dette skjedde! Det hadde vel vært århundrets morratryne med sveis ala akkurat stått opp......

Jeg både strikker og syr for tiden. Her er en skopose/strikketøypose som jeg vurderer å selge:

Bilde litt nærmere..

og enda nærmere.....:o)

Prøver meg på en oppskrift som Anjapanja har lagt ut på Ravlery. Det var kjærlighet ved første blikk mellom meg og vottene. Og jeg kan bare fortelle at ikke det var enkelt å ta bilde med kjeiva! Det er jammen godt at jeg ikke har nære naboer.

Med hånda fram som supermann, sikting og zooming, telefon som ringte akkurat mens jeg holdt å med å knipse og ei katte som hang i snora til fotoapparatet....

Jeg fortsetter å nyte dagen, selv om jeg fikk en litt tøff start. Pelletsovnen er fyra opp og jeg skal ha pannekaker til middag!
Håper at du også har hatt en fin dag!

Hilsen fra Kari Anne

4 kommentarer:

Anonym sa...

Håper det smakte med pannekaker, nå fikk jeg også lyst på det. Er jo hjemme alene, så jeg tror ikke jeg gidder å lage bare til meg selv. Flotte prosjekter! Vottene er rålekre, også så tynne pinner!
Vigdis

¨fruTicosus¨ sa...

Godt at du overlevde får'n si. ABBA er vel ikke helt livsfarlig. Engelen så jeg jo i går. Den er kjempefin. Jeg må strikke nye pulsvarmere til sønnen, for han sier at noen har rappa de forrige jeg lagde.
Hilsen ¨fruTicosus¨

Inghild sa...

Nydelig strikketøymappe! Du lager ikke opp julegaver altså?? ;-)

HobbyMegHer sa...

Synes jeg ser deg! LOL :D !!!
Ser ut som det blir flotte votter. Nydelig strikketøymappe!