onsdag 3. september 2008

Visning

I går hadde jeg besøk av Hanne og Anita. Hanne hadde et stitchery prosjekt på gang og Anita hadde kurven full av tepper for visning. Her er Leannes House teppet til Anita:

Her er An angels story teppet til Anita...

Her er et babyteppe sydd av Anita...

Det var da jeg ble minnet på at jeg har mønster og halvsydde blokker til engle teppet som Anita har ferdig. OG at jeg har et halvquilta babyteppe liggende, som Anita har ferdig. Og da det ble spurt om ikke jeg kunne finne teppet, gjorde jeg jo det. Det var jo ikke sååååå mye quilta mente mine gjester og de mente også at det er kosligere å plukke opp når man er sammen med noen enn når men sitter alene.
SEKS KLOKKETIMER SENERE VAR JEG FERDIG Å PLUKKE OPP DEN F.... QUILTINGA.

Ingen skal heretter komme å si at jeg ikke er tålmodig. Pekefinger og tommel på høyre hånd er såre og ømme etter den iherdige innsatsen. Katte Kattrine kom for å holde meg med selskap etter at gjestene hadde gått. (Anita hadde med seg hunden Luna som hun hadde i pensjon mens eieren var på ferie.)
Etter at jeg får tatt meg en middagslur på sofaen, skal jeg på syrommet. Siden fingrene er så såre, får jeg ikke strikka. I dag har jeg bestemt meg for ikke å sprette opp en eneste søm!!

Hilsen Kari Anne

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jammen er du tålmodig, men du kan jo huske på til en annen gang, at jeg faktisk syns slikt er avslappende, så lenge jeg ikke har sydd det selv. I dag trodde jeg faktisk at jeg var ferdig med teppet. Jeg la alle stripene ved siden av hverandre. Hmmmm. Smalt, jeg må hvertfall ha en stripe til. Fant rakk akkurat å legge seg oppå, og jeg rakk akkurat å ta bilde. Så nå er jeg godt i gang med stripe 7!
Vigdis

¨fruTicosus¨ sa...

Takk for i går.
Så flink du var da, som tok opp alt sammen. Det ble vel ikke tidlig senga for deg da. Men nå får du starte med å bygge opp noe. Koselig hadde vi det ihvertfall.
Hilsen fruTicosus

Anonym sa...

Hei Karianne,
Jeg bare må spørre, hva er vitsen med å ta opp quiltingen når teppet er halvferdig quiltet - et annet og kjappere alternativ var å quilte det ferdig? Eller var du desperat etter å gjøre noe for hånd i damelaget ditt kanskje? Om du vil håndquilte (men det kan jeg ikke helt se for meg heller) tilbys intensivkurs i kunsten på Stabekk. Det er et søtt teppe så skjønner godt at du vil få det ferdig. Hilsen Ellen

Inghild sa...

Fantastisk flotte tepper!!