søndag 28. september 2008

Ukerapport

Jeg har fått en pakke jeg ikke har fortjent, siden jeg ikke har fått noen påmeldinger til min PIF. Her er i allefall pakka fra frk. Badegakk . Tusen takk, jeg skal prøve å få tre sjeler på min PIF, sånn at jeg kan ta de lekre vantene i bruk. De har fargen flaskegrønn, noe som var vanskelig å få fram på bilde tatt nå i kveld.

Jeg er ferdig med pausestrikkingen min. Et skjerf i mønsteret: My so called scarf. Restegarn etter slumreteppet jeg strikket i sommer..

Nå funderer jeg på avslutninga: blonde, band eller litt strikka stæsj.....

Dette holder jeg på med - skal sy den ferdig i morra. Lover bedre bilde da!

Jeg sier HARRY, HARRY!!! Lillesøster sier KUL, KUL

Elendig bilde! Den er egentlig mørkebrun med rosa kroklisse

Jeg syns IKKE den er noe fin - derfor skal min lillesøster få den tross fleipinga med det "ryddige" syrommet mitt som hun mente burde blogges......

Karipia ble min besøkende nr. 3000. Jeg holder på med et superhemmelig prosjekt til henne som jeg har lovet meg selv å ha ferdig sånn at jeg kan putte pakka i posten torsdag, seinast fredag.
Har i ettermiddag vært på Bygdetunet i Kvelde og hørt på Dusinet synge og Bjørn Bergene fortelle fra sin nye bok. Gleder meg til boka er i handelen - løp og kjøp!

Dere hører fra meg i morra :o)

Hilsen fra Kari Anne

2 kommentarer:

¨fruTicosus¨ sa...

Vi får vel se engelen med polkadotkjolen i morgen, da vel? Det hvite skjerfet så forresten vedig fint ut. Hørte det var mye folk på bygdetunet. Alltid morsomt å høre på Bjørn Bergene. Antar at den boka dukker opp her i huset til jul..
Hilsen ¨fruTicosus¨

Anonym sa...

Jeg tror nok det var Bjørn Bergene som trakk mest folk i går, men vi ønsker også å tro at vi og kakene våre hadde litt med saken å gjøre. Jeg syns fremdeles at den rosa veska med pompongene er kul, jeg! Har jeg et problem? Når det gjelder syrommet ditt, så tipper jeg at alle andre som er så heldig å ha et slikt rom, har det på samme måte. Syns forresten det var veldig hyggelig at du kom å hørte på i går.
Vigdis