søndag 14. september 2008

Innlegg # 47

Tenk det nærmer seg 50 innlegg på bloggen! Det er helt utrolig spør du meg. Lengre mellom hvert innlegg, men det skyldes at jeg har det travelt om kveldene og får ikke sydd/strikket så mye som jeg ønsker. Sånn så det ut når jeg satt i stolen i går kveld og stitcha bursdagspresang til min niese som blir 16 år på tirsdag...

Vi var en tur i Frankrike i sommer og siden frøkna har begynt med fransk på videregående skole stitcha jeg et fransk ordtak på toalettmappa som ho skal få av meg. Hva det står får jubilanten finne ut før jeg oversetter det her på bloggen.

Tidligere på dagen var pus og jeg tar en tur ut for å ta noen bilder i det fine været :o)

Jeg følger trenden, og tar bilde med høstblader sammen med kluten jeg har strikket. Dobbel mandarin petit og pinne # 3,75. 45 masker er lagt opp og strikket til det ble en firkant.

Stitcha i går, sydd i dag. Overlevert med litt cash oppi til en fornøyd 16 åring....

Detaljbilde av pynten....


Solgul trang bukse og rosa sko av det rette merket. Legg merke til rosa/lyseblå stripe som festes i håret...


En av mange t-skjorter som Thea fikk av Inghild og Glenn


cerise og svart stripete bukse à la pølseskinn.....

Jeg kaller Thea av og til pastellpunker, men nå må jeg visst finne på noe annet. Snakk om sterke farger. I pakka Thea fikk av I + G lå også to par solbriller som øyeblikkelig fikk meg til å tenke på når jeg var ca 16 år. Lurer på om de fortsatt eksisterer. Solbriller som i steden for glass har sjalusi. Det ligner også på persienner... Kan tenke kvelden tilbringes foran speilet, for å teste ut de nye klærna.
Apropos snart 50 innlegg - da er det vel tid for gavedryss???

Hilsen fra Kari Anne

5 kommentarer:

Inghild sa...

Ja-ja, snart-16-åringen ble med by-gjestene til byen. Er nå hos en venninne og ser film, dermed ble det en kjøretur på meg også, senere i kveld........

Det med gavedryss, ja det var en god idè!

Inghild sa...

Ja-ja, snart-16-åringen ble med by-gjestene til byen. Er nå hos en venninne og ser film, dermed ble det en kjøretur på meg også, senere i kveld........

Det med gavedryss, ja det var en god idè!

Anonym sa...

Snart-16-åringen ble overlevert i byen.Jeg fikk strikket ferdig min syvende stripe, så nå skal jeg snart legge det utover å se om jeg har nok til å lage teppe. Skal si du har blitt flink til å ta bilder! Med blader og alt!
Vigdis

¨fruTicosus¨ sa...

Ganske kul den frøkna der. Muligens litt frankofil? Jeg har sansen for de som tør å kle seg i sin egen stil. Har ei sånn jeg også. Toalettmappa ble virkelig nydelig. Fikk brukt litt rosa du da.

Lucy Mörck sa...

Åh, så flotte ting Thea fikk til bursdagen sin! Den stripete buksa var bare supertøff! :D