mandag 29. september 2008

Tida gikk fra meg...

Har i kveld vært på sykveld med Anita, Kirsten og Hanne. Vanligvis slutter vi å sy halv ti, men i dag ble det seint. Ikke at det er midnatt, men når jeg begynner på jobb i morra klokka 06:45 har jeg ikke ork til å ta bilder av det jeg har sydd. Fordelen med å begynne så tidlig er at jeg er ferdig klokka 14:15, og da rekker jeg å være fotograf og sydame før middagen må lages.
På veien hjem i kveld (ca. 5 min. kjøring) møtte jeg ikke mindre enn 4 traktorer! Det er da jeg ikke er i tvil om at jeg bor på landet :o)

Natta.

Hilsen fra Kari Anne

5 kommentarer:

¨fruTicosus¨ sa...

Hehe, det ble seint, ja, men ikke bortkasta. Du ble jo neeeesten ferdig med det du holder på å stitche. Og jeg ble neeesten ferdig med kjøkkenposen. Hadde det ikke vært for undertråden som gikk tom..
Natta. Sees snart igjen.

Pinneguri sa...

Å ja, er det DER du bor ;p
Vi venter, tålmodige.

Anonym sa...

Hvis du noen gang var i tvil om du bodde på landet, kunne du bare spurt meg!
Vigdis

Kari Anne sa...

Ha, ha, er ikke i tvil om det! Bare det at traktorene virker som monster i kveldsmørket, også har de lyskastere som lyser alle veier. Det føles noen ganger som det er ufoer som går inn for landing...

Inghild sa...

Landet? Det er i allefall luktfritt der du bor.........!!!!!

Nei - du er ikke på landet før det river i nesa! Juleribbe i produksjon hos en nabo, fårikål (hvorfor kan ikke bjellesauen ligge rolig om natta?)hos en annen nabo, og biffen rusler (ruslebiffen?) på beite bak postkassene.
Velkommen skal dere være!