torsdag 2. oktober 2008

Jeg rakk det!

Jeg hadde satt meg som mål å sende pakka til Karipia (besøkende nr. 3000) senest fredag. Så hvis lille landpostbud min due, tar med seg brevet jeg har lagt i kassa ferdig frankert, så skulle det være framme hos Karipia før helga. Lengre nede i innlegget er det bilde av hva som er inne i pakka - så Karipia hvis du leser dette kan du stoppe her, eller se hva som er i farta oppover til deg.

Jeg måtte vekke Kattekattrine når jeg kom hjem. Ho lå å durra og sov under dyna mi. Så ho blei likegodt med en tur til postkassa ho også!

Det er noen få blader igjen på villvinen min...

På trappa har jeg erica, de er lekkre!

Dette er hva jeg har sydd til Karipia. Håper ho blir fornøyd!

I kveld skal jeg til ei venninne og prøve å skrive en revytekst eller to. Skal bli spennende å se hva vi får til.
Jeg skal i gang med enda ei engleveske. Jeg har solgt den blå og hun som kjøpte den ville ha en til! Får ikke helt til avslutninga på vottene jeg strikker, det irriterer meg veldig. Jeg går nå på med krum nakke for å se om jeg får det pent.

Hilsen fra Kari Anne

5 kommentarer:

Mona Ragnhildrød sa...

Hei. Nydelige engleposer. Jeg holder på å sy engler jeg også. Hva det er skal dere få se på mandag. Nakken er heldigvis bedre, selv om den ikke er helt bra. Besøk i byen i dag resulterte i litt lilla stoff. Har vel ikke noe fra før. Noe skal jeg forhåpentligvis bruke før mandag. Ha en fin kveld. Mona

Kari Anne sa...

Det er jo din skyld Mona, at jeg har blitt hekta på engler! :o)
Gleder meg til mandag!

Anonym sa...

Så fin engleveska er. Karipia er skikkelig heldig. Det er fler som durrer og sover om dagen. Ikke så mye durring men snorking, og ikke under dyna men under teppe. Fant og jeg har hatt noen herlige dager hjemme alene, og da syns jeg det er så deilig å ligge på sofan. Og det syns Fant også. Det er skytteltrafikk opp og ned av sofan hele natta. Hvis jeg sover dytter han til meg med snuten. Da må jeg opp med det ene benet, slik at han kommer under. Og det er bare teppet fra Tante K som gjelder.
Vigdis

¨fruTicosus¨ sa...

Det ble veldig fint med rosa engel også, syns jeg. Men vet ikke om jeg ville kalt postbudet for ei due, akkurat. Heller struts!
Håper det blir noen bra revytekster fra dere. Eileen og jeg skal også skrive nå.
Her er det som Oslo Spektrum i dag, med soundcheck og alt. Vi har to som øver på spille gitar til høstfesten i 4H..
Hilsen ¨fruTicosus¨

Inghild sa...

due og due fru Blom.......
;-)

Karipia er heldig!