tirsdag 28. oktober 2008

Fagbrev i franske knuter

I dag har jeg hatt fri og måtte bare ha et bilde av løvet som ligger i gresset. Jeg så et lignende bilde på bloggen til Lise Lotte . Hennes bilde er selvfølgelig mye finere i farger og har en helt annen dybde enn mitt, men så har ho tatt endel flere bilder enn det jeg har :o) Det jeg ville ha fram er at det har vært sol og nesten vindstille i dag! D E I L I G .

Fagbrev i franske knuter tror jeg at jeg får når jeg er ferdig med denne lille saken. Ja, for den er liten. Ytterkanten er som ei kaffeskål - og herligheten skal bli til ei nålpute. Har regna ut at jeg må lage ca. 300 franske knuter til før jeg er ferdig....... Jeg syr med enkel DMC tråd og har tre kast på nåla i knuten. (For de som lurer......)

Har også strikket en stk Glacial Gauntlets of the Wolf og planlegger å strikke en til i kveld mens jeg ser på Jakten på kjærligheten eller no.

Den er strikket i svart Lanett

Perlene husker jeg som vanlig ikke navnet på :o)

Engleposen må vente på en tur til byen, for jeg hadde ikke nok stoff! Tenk det da - også jeg som har et rom fullstappa med stoff. Det som jeg syns var finest, var det bare noen biter igjen av. Det kan jo hende at jeg kanskje kan få lappa det i sammen sånn at jeg kan få en strikketøypose ut av det. Det krever fintenking og fundering som jeg ikke føler for akkurat nå.:o)
Nå vil jeg kose meg resten av dagen, sånn at når jeg legger meg i kveld kan tenke på at det eneste husmoraktige jeg gjorde i dag var å smøre niste og lage middag til min kjære....

Sånne dager som dette er de som lader batteriene mine - hva gjør du for å lade dine batterier??

Hilsen fra Kari Anne

6 kommentarer:

Vigdis sa...

Jeg skal si du er god på franske knuter. Jeg skal få gjort ferdig mine også, bare jeg blir ferdig med jakken. I dag ble jeg ferdig med andre forstrykke, så nå er det bare armer og krage igjen. I dag har jeg vært på brannkurs, så jeg vil vel ikke akkurat kalle det å lade batteriene. Men en tur med bikkja i Bøkeskogen, noen timer på sofan med heklenåla og noe ålreit på TV, er ikke å forakte. Ha en fin kveld.

HobbyMegHer sa...

Nydelig!!

Mona R sa...

Skal si du har hvert produktiv i dag. Nåleputa blir bare helt nydelig. Skjønner at engleposen må vente. Har man ikke det stoffet man har tenkt seg er det ikke bare å finne et annet. Tar du opp bestilling på slike pulsvarmere? Den du har lagt ut ble jo så fin. Vet ikke hva jeg skal bruke kvelden til. Sy eller bare slappe av. Tror armene hadde likt det. Mona

Mona R sa...

Slappe av altså. Noen ganger tenker man ikke i det hele tatt før man trykker. Skal ihvertfall se på kjærligheten. Mona

Pinneguri sa...

Strikker mer ;D)
Nydelig broderi. Og trenger du et vitne stiller jeg opp for deg:
- Dama KAN franske knuter!

kamelia sa...

Nydelig! Både knuter og superlekre pulsvarmere!