søndag 5. oktober 2008

Søndagsbesøk

Har i dag hatt besøk av min lillesøster, svoger, nevø og Fant. Eller Fetter Fant fra byen som vi også kaller han. Pappa kom også en tur etter hvert. Jeg hadde laga suppe, bakt horn med ost og skinke, og bakt skillingsboller. Jeg er fortsatt litt overraska over meg sjøl siden jeg hadde tenkt å "bare" steke vafler til de kom.

Mens nevøen min tilbragte mesteparten av tiden på data'n... (Sjekk sokkane)

kosa pappa med Fant på sofaen. Han likte godt å ligge på et hekla ullteppe :o)

Lillesøster hekler seg en genser. Den hun har på er ferdigkjøpt og kjempelekker!!
Det hører med til historien at hun var ferdig med bærestykket på genseren hun holder på å hekle. Etter litt fram og tilbake fant vi ut at den så veeeldig liten ut. Så det endte med at hun rakk opp hele greia... Ho lånte ei større heklenål av meg og satte igang på nytt, med en gang!

Fant flytta rundt i stua etter sola og la seg i godstolen til onkelB. Hvit og svart hund på hvitt og svart teppe. Reine kamuflasjeteppe :o)

Nå er det tv-kos og stitching som står på programmet. Skal sy en englepose som jeg har fått bestilling på.

Søndagshilsen fra Kari Anne

3 kommentarer:

Anonym sa...

Her står det ikke på med å komme på bloggen! Vi har ikke mer enn kommet på innsiden av døren, så er vi på nett. Turen nedover Lågendalen i lånt hundebur gikk fint. Tror at Fant slappet mere av. Nå er det Himmelblå og mer hekling og så er det vel senga etter det. Ville bare si tusen takk for all den deilige oppvartningen, det var alt for mye. Jeg er mett enda!

Inghild sa...

Se her ja, her var det mange kjentfolk!! Jeg skjønner vi har gått glipp av noe - søren og!

¨fruTicosus¨ sa...

Så ut som et koselig besøk. Genseren til V var da kjempefin. Fikk lyst til å hekle jeg og. Måtte visst lære det bort til LucyM også, slik at hun kunne lage noe av det hun fant på den rare nettsida. Vi sees!
Hilsen ¨fruTicosus¨