mandag 27. oktober 2008

Søndagsvotter på en mandag..

Jeg har endelig fått ferdig vottene jeg har strikket på i det siste! Anjapanja's søndagsvotter som jeg så på bloggen til Pinneguri for en stund siden. De sitter utrolig godt på handa og jeg skal strikke et par til i offwhite.

Har strikket dette paret i Sisu. Lurer veldig på om det neste paret blir i Lanett..


Veldig mye lettere å ta bilder nå når venstre votten er ferdig :o)

Det ble en kort fotoseanse for jeg står midt i innflyvingen til fuglenes matfat.

Kattekattrine er jo selvfølgelig med for å se at alt går ordentlig for seg. Her prøver hun å gjemme seg i gardintrappa....

Det hører med til historien at jeg ikke fikk med meg katta inn igjen. Kan ikke skjønne det.......
Etter at jeg får støvesugd og kanskje tørket litt støv, stuper jeg inn på syrommet for å sy en englepose til. Jeg har stitcheriet ferdig, så nå gjelder det bare å finne det rette stoffet :o)
Hilsen fra Kari Anne

6 kommentarer:

Pinneguri sa...

Jeg blir stadig overraska over at vi klarer å strikke votter av mønsteret - det ligger jo endel vurderinger og tolkninger i det ;D Supre votter blei det i hvert fall, flott du tok utfordringa!

Mångsysslare sa...

Kjempefine votter! Håper det ikke ble fuglemiddag på katten.

Kari Anne sa...

Kattekattrine kom inn etter fuglejakta hul i kinna og med et bedende blikk, så fuglene er trygge så langt. Fullt så bra gikk det ikke med kjøttmeisen hun kom inn med 20:30 i går kveld. Tror det måtte være en kjøttmeis som har gått i søvne, for katta er ikke så kjapp på labben som hun en gang var.

Vigdis sa...

Vottene ble jo kjempefine! KatteKatrine hadde nok ønsket seg en kjøttmeis til middag, men det kommer vel fler muligheter for henne, tenker jeg. Gleder meg til å se den neste engleposen ferdig.

mimouna sa...

Nydelige votter!

Flott pus, jegerinstinktet er nok dypt forankret i dem uansett. Synd for kjøttmeisen da.

Marihøna sa...

Så flotte votter! Og Kattekatrine er superskjønn!