lørdag 18. april 2009

Quilting pågår....

Teppet er nå ferdig sammensydd, bakstykke er vasket og tilpasset. Maskinen er flyttet ut på kjøkkenet og jeg har begynt quiltingen. Skal si jeg er ute av trening. Det blei noen skikkelig skeive sømmer til å begynne med, men pytt sann, jeg gidder ikke å plukke opp! Hvis jeg fortsatt irriterer meg over skjevhetene når jeg skal quilte teppet på langs, så skal jeg plukke opp. Det er litt trått å quilte et teppe med flanell bakside. Det glir tregt på sybrettet, trøsten får være at det er så utrolig godt og varmt å ha over seg når det har flanell bak.
Får håpe resten av sømmen går greit for da kan jeg sy lukkekant i kveld:o)

God helg fra Kari Anne

9 kommentarer:

KRØLLEMIKKEL sa...

Kjempefint teppe. Er imponert over at du får til å quilte store tepper på maskin. Jeg har prøvd men synes det trekker å dra seg. Det blir skjevesømmer. Lykke til.

¨fruTicosus¨ sa...

Å, det blir fint, da! Nå er det ikke lenge til jeg også skal begynne..
Så gøy at du også quilter på kjøkkenet. Det er veldig greit å ha det på kjøkkenbordet når det er snakk om litt store ting.
God helg! Hilsen ¨fruTicosus¨

Kari Anne sa...

Jeg har ikke stor nok plass foran maskinen min på syrommet til å få quiltet det der, men det gjør ikke noe når man bare kan emigrere til kjøkkenet :o)

Det går mye lettere å quilte hvis man bruker overtransportør. Det er en fot som mater inn stoffet på samme måte som undertransportøren.

Det viktigste av alt er at øvelse gjør mester!

Mona sa...

Teppet ditt blir nydelig. Gleder meg til å se det live. Jeg er glad i den store skrivepulten jeg har på syrommet selv om det er litt høyt. Det har blitt bedre etter at jeg byttet ut stolen. Vi sees på mandag.

Inghild sa...

Gleder meg til å se teppet ferdig!

Anita sa...

Sååå lekkert det blir! Kjenner at det kribler litt i syfoten nå! Skal forresten på frihåndsquiltekurs til mandag + 2 mandager til og jeg GLEDER meg masse! FOrtsatt god helg!

amylin sa...

Flott teppe!

HobbyMegHer sa...

Det ser ut til at dette blir kjempelekkert, ja! Nydelige farger/stoffer! :0)

Kjersti M sa...

teppet ser kjempeflott ut. Må nok innom her å se når det er ferdig. Har ett under arbeid men tror jeg sender det fra meg for quilting, unnskylder meg med at jeg har veldig lite kjøkkenbord ;o)