onsdag 1. april 2009

Brainless og brainless fru Blom....

Jeg har begynt på et par sokker som heter Brainless. Jeg tror de har tatt litt feil når det gjelder navnet - de burde heller hett brainmess! Ikke det at jeg er noen ekstpert - langt i fra, men den her gir meg skikkelig hodebry. I skrivende stund har jeg løst noe av gåten men ikke alt og hadde ikke det vært for hjelpsomme damer på Hobbyboden hadde jeg nok gitt meg for lenge siden. Nå skal jeg begynne på sokk nr. 2 og hvis sokken jeg har begynt på ikke ser så værst ut strikker jeg videre - hvis ikke rekker jeg opp.......

Her ser dere toalettpungen ferdig - med knapper. Sjekk bakgrunnen! Det er det vi kaller blå himmel :o)

Baksiden har dere ikke sett før og den blei lynknipsa for KatteKattrine ville hjelpe til med fotograferinga. Ei oval balje oppå rekkverket var langt fra stødig for å si det sånn. Derfor den noe ujevne fasongen...

Her ser du 1/4 del av blokken som jeg holder på å sy slumreteppe av. Hvar blokk består av 16 kvadrater. Hver blokk har to stoff og sammensetningen du ser har ingen ting med det ferdige resultatet å gjøre. Jeg har bare nåla de opp sånn eterhvert som jeg har sydd.

Og da kan vi snakke om brainless! Det er jo bare å sy i vei. Nå skal jeg slappe av litt etter en flott dag på jobb. Jeg tror nok jeg har vært litt værsjuk i det siste - men hvem har vel ikke det!

Er jeg flink så får jeg sydd resten av blokkene i kveld og da er jeg jo så godt som halvferdig for jeg tror jeg har både vatt og bakstykke "på lager".

Solskinnshilsen fra Kari Anne

6 kommentarer:

Pinneguri sa...

Forhåpentligvis vil du oppdage - som andre har ;p - at sokk nr. 2 vil være rene brisen i forhold.

Irmelin sa...

Som vanlig er jeg nesegrus av beundring over alt det flotte du syr ! Og det kurset skulle jeg gjerne vert på , selv om jeg er ganske så på viddene med syinga.
Ellers skal jeg prøve å ikke bli motløs av brainless - når jeg engang får begynt på det !
Ha en fin kveld :)

¨fruTicosus¨ sa...

Du er jamen flink til å kaste deg på utfordringer, men brainless-sokkene blir fine da. Gleder meg veldig til å se teppet du syr. Det kommer til å bli nydelig.
Hilsen ¨fruTicosus¨

garnlykke sa...

Tusen takk for besøk og kommentar hos meg.
Så mye fint du lager!
Vi bodde to år i Tønsberg på 90 tallet, så da var jeg også kunde hos Katrines Quiltestue:)Nå orker jeg ikke å drive med lappetaknikk("la opp" for mange år siden pga tidsmangel...). Derfor er det så utrolig artig å komme på besøk og se fine punger og andre ting.

Bildet i headingen din er knallfint!
Ha en fin helg og påske:)

Mona sa...

Nydelige sokker. Jeg tar av meg hatten for deg. Teppet blir også nydelig. Gleder meg til å se det på mandag.
Ha en flott helg.

Solveig sa...

Ser ut til å bli fine sokkar. Lykke til med resten av strikkinga og syinga. Ser ut til å bli eit fint teppe også!