søndag 26. april 2009

Familiesøndag

Har i dag hatt besøk av hele min familie. Vi har kosa oss på verandaen i hele ettermiddag, og når sola gikk ned trakk vi inn.

Invitasjonen frista med nybakte horn med innbakt ost og skinke. Jeg bakte nesten 50 horn og vi åt oss gode og mette alle sammen.

Inghild hadde med fristende strikkebøker, med oppskrifter på det siste innen sokker. Det er nok viktig å ha med at boken er nå utsolgt fra forlaget så det var en eksklusiv opplevelse!!

Vigdis hadde med seg nybakt brød! Pappa tok med seg det ene for å dele med farmor, og jeg gleder meg allerede til i morra til hjemmebakt brød på nista.


Inghild strikket på nok et par sokker og Vigdis heklet på en jakke. Jeg var vertinne og varta opp gjestene det beste jeg kunne.

Det er ikke ofte at alle er samlet på en gang, så denne dagen blei spesiell!

Nevøen min lærte meg mange skate uttrykk og niesen min viste fram replikkene hun har i sommerens oppsetning av Oliver Twist hvor hun skal spille Rose.

Nå venter jeg bare på at KatteKattrine skal våge seg ned fra skapet. Ho har vært oppå der i hele ettermiddag. Jeg får åpne en av de eksklusive boksene med kattemat, så tenker jeg ho kommer ned.

Nå skal jeg slappe av med stitchery og lade opp til en ny uke på jobb!

Hilsen fra Kari Anne

6 kommentarer:

Josefine sa...

Lade opp uken med stithery...høres ut som en god ting:) Så herlig med familiesøndag! vakre bilder du viser, ønsker deg en flott og vårlig uke, klem

Inghild sa...

Takk for en fin dag!!

Mona sa...

Det er bestandig hyggelig med familiebesøk. Håper du fikk ladet opp litt med stitchery. Jeg ble helt utladet. 2 barnebarn passet jeg på mens foreldrene var å så på Odd-Vålerenga.

Anonym sa...

Jeg sier også takk for en flott dag. Fant sov hele kvelden og det gjorde jammen jeg også. Tror jeg sovnet på sofan halv ni. For mye frisk luft kanskje? Håper brødet smakte.

Vigdis

¨fruTicosus¨ sa...

Høres ut som en fiiin søndag. Den kan du putte i minneboka.
Kan liksom se det for meg.
Hilsen ¨fruTicosus¨

anjahsh sa...

Koselig dag dere hadde.Det er herlig når våren kommer og vi starter og trekke ut. Hørte foresten grågåsa kom i går her hos oss, sikkert vårtegn:)
Ønsker deg en super helg:)