søndag 5. april 2009

# 6

Det er ille og være 42 år og ikke klare å telle til fem, derfor er dette mitt andre sokkepar i år som titteleres som # 6. Jeg måtte flire litt da jeg oppdaget det men for dere som kjenner meg kommer ikke det som no sjokk - at jeg tar feil av og til.

Jeg har noen ganger litt problemer med husken, og tror jeg nå offisielt kan kalle meg for distre. Når jeg ikke klarer å telle til fem, tenk deg da når jeg skal telle til 42. Det går jo ikke - derfor har jeg endel flere masker på den ene sokken enn den andre. Jeg syns sånn underveis at den ene virka litt større men tenkte at den trakk seg litt mer sammen når jeg fikk den av pinnene. Er det mulig!!!!! Så da får jeg strikke ett ulikt par til...

Sokkene er strikket i Lanett og er tynne og gode. Siden jeg ikke har strikket til noen spesielle har det ikke noe å si hvor lang tid jeg bruker på par nr. 2. Litt flaks skal jeg også ha :o)

Alle blokkene er nå sydd ferdig, i kveld og i morra skal jeg sy herligheten sammen. Jeg hadde egentlig bestilt dårlig vær i dag sånn at jeg kunne sitte inne å sy i hele dag. Men neida, her skinner solen fra skyfri himmel og det er bare å komme seg ut i solen.
Tror jeg tilogmed vurderer å blotte leggene i dag - så fint vær har vi! Nå er kaffen ferdig, nytt strikkeprosjekt er lagt opp så nå skal jeg ut å nyte dagen.

Håper at du også får en flott og solrik søndag!

Hilsen fra Kari Anne

7 kommentarer:

Mona sa...

Flotte sokker,men synd at de ble litt forskjellige. Med det tempoet du har på strikkinga er snart det andre paret ferdig kjenner jeg deg rett. Nå er linerla kommet til Hvarnes. Det er ihvertfall første gang jeg ser den i år. Kansje det er den som var hos deg i fjor......Håper vi sees i morgen.

Kari Anne sa...

Linerla er jo et sikkert vårtegn! Jeg har ikke sett den her hos meg enda, det tar nok litt tid å fly opp til meg :o)

ASSA sa...

Huff da så fælt da at du fikk sol idag da;D
Flotte sokker!

Kari Anne sa...

Det har vært et fantastisk vær i dag og har kosa meg på verandaen. Det jeg strikket har jeg rekt opp igjen, og det er jo ikke uvanlig. Regner med overskya noen dager nå, ifølge yr, så da kan jeg kose meg å sy :o)

Synnøve Olava sa...

Ja, det kan være vanskelig å telle lengere enn til fem..., lol
Måtte le litt når jeg leste innlegget ditt... :O)

Gleder meg til å se mer at det flotte teppet ditt... ;O)

Ønsker deg og dine en god påske!

MOLLY sa...

Så flink du er, jeg vil også kunne strikke sokker til mine barn til vinteren (tviler på jeg lærer det før den tid...) Og det teppet hadde nyyyyyyydelige farger:))

Anonym sa...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風