mandag 13. april 2009

Alle gode ting er tre -

den fjerde følger gjerne med, heter det i ordtaket. Jeg har sydd fire, så godt som identiske små kjekt å ha i veska mapper. En til hver av de jeg jobber på samme avdeling med. Det skulle egentlig være en god påske gave med innhold - det blir en vel overstått påske gave uten innhold. Det blei spist opp i påska :o) Neida, det blir lissom litt teit å sende med påskemarsipan nå når påska er over. Den jeg leverte fra meg i dag var med innhold - men så var ikke påska over heller.

Sånn ser de ut inni - ingen lommer, bare kjedlig stoff uten mønster...

Her ligger KatteKattrine og lader batteriene

Her ser dere hvorfor! I påska har jeg hatt min far på besøk og han er den ukrona fuglekassekongen!! Vi fant ut at det er like greit å lage fem som en og siden jeg praktisk talt bor i skauen har jeg ikke noe problem med å finne plass til dem.

Det ligner litt på en rekkehusvariant sånn de står nå, de skal henges opp denne uka siden ankomsten av Linerle er meldt fra litt lengre sør i bygda. KatteKattrine trenger nok fullada batterier skal ho greie å holde oppsyn med alle kassene. Jeg kan berolige mine lesere at ei katte full av eksklusiv kattemat fra små hermetiske gullbokser ikke er særlig intressert i å klatre så veeldig høyt over bakken. Ho har dessuten fylt 15 år og tilbringer fortsatt store deler av dagen i drømmeland - gjerne under dyna mi.

Jeg syns alle bildene er litt blasse, men sånn er det når det meste skal foregå på kvelden. I dag er jeg ferdig med toppen på teppet jeg holder på med - og har funnet fram en gammel ufo som er hengt opp på veggen for sammensying.
I kveld har vi vært en tur i Tønsberg med et vennepar. Først spiste vi god mat på O's og etterpå var vi på kino og så Gran Torino. I morra er det jobb igjen og jeg gleder meg. Det skal bli deilig å komme igang igjen og få litt rutine i hverdagen igjen.

Jeg håper på en produktiv uke - det er akkurat som om arbeidslysta kommer i takt med at snøen forsvinner! Snart kan jeg komme meg bort til tørkestativet - det er ikke noe som lukter så godt som klesvask som har hengt ute. Sender noen ønsker om varmt vårvær med mye sol! Så får vi se om jeg får mine ønsker oppfylt.....

Ha en fin uke - hilsen fra Kari Anne

6 kommentarer:

Grethe sa...

Hei:)
Det er deilig å kjenne at våren har kommet og arbeidslysten stiger. Koselige små mapper du har laget til dine arbeidskamerater.
Det blir spennende om det flytter inn fuglefamilier i alle kassene - rene boligfeltet.
Ha en fin uke :)

Mona sa...

Flotte mapper. Du inspirerte ihvertfall meg på siste lappeklubbmøte. Jeg har sydd en til, men den har ikke rukket å få glidlås enda. Jeg er veldig spent på teppet du syr. Gleder meg til å få se det. Ha en fin syuke.
Mona

garnlykke sa...

Så heldige kollegaer du har:) og heldige småfugler;)

Ha en fin uke!

Strikkelines sa...

enig med dæ ang klesvasken....ska ut med sengetøy nu, å det e det som e et skikkelig vårtegn,...at man kan heng klea på snora...fine mapper du ha laga.....hilsen fra nord.

¨fruTicosus¨ sa...

Mappene ble jo fine. Heldige de på jobben din.
Skulle nesten tro at Nissegutten hadde vært hos deg og snekra. Det blir vel mange lykkelige småfugler i H-bygda nå, tenker jeg. Men får håpe at terrorist-linerla ikke finner fram til deg i år.
Hilsen ¨fruTicosus¨

Anita sa...

Så fine mapper! Har sååå store planer om å sy noen toalett mapper jeg, men finner ikke mønster som jeg vil bruke:0} Har du noen tips kanskje?? Kos deg fortsatt!