søndag 19. april 2009

Ferdig !!

Nå har det seg at jeg hadde tenkt å ha teppet øverst og blåveisen nederst - men sånn blei det ikke i kveld. Nå gidder jeg ikke å laste opp på nytt så det får være som det er, når det ikke vart som det sku....

Ingenting kan måle seg med blåveis. De er så utrolig vakkre! I ettermiddag var jeg i lia som jeg gikk i som lita jente, og det blomstrer like mye som jeg kan huske.

I iveren etter å ta bilder glemte jeg helt skrekken for å møte orm. Det sier veldig mye!
Både lukta og fargene er VÅR for meg. Nå venter jeg bare på at siste rester av snø skal forsvinne fra plenen sånn at jeg kan ta fram riva og begynne på "våronna".

Teppet jeg har sydd på i det siste er ferdig! Jeg blei veldig fornøyd med resultatet. De stive skuldrene fra quiltingen i går er ristet ut på tredemølla i dag. 31 min og 27 sek rask gange med små innslag av lett jogging :o) (Ja, jeg er skikkelig sår i musklene, der du veit)
Bjørnar var så snill og holde teppet opp for fotografering. Han rista lett på hodet da jeg sa vi måtte ta bildene en gang til, siden jeg så at teppet ikke var helt slett.

Lett hoderisting fulgt av spørrende blikk kom da jeg spurte om han kunne snu teppet opp ned også. Jeg syns det blei så dumt å snu det på datan. Snill som han er snudde han teppet, jeg lata som jeg ikke så blikket han sendte før han lurte på om jeg snart var ferdig. Greit med mannfolk som bare gjør som de blir bedt om - iallefall noen ganger.

Teppet har jeg sydd etter en av bøkene til Lise Bergene og herligheten måler 120 x 180 cm. KatteKattrine har prøve ligget teppet og da er det vel gjodkjent :o) Lukkekanten tok jeg i et smårutete stoff fra Stoff og Stil.

Søndagshilsen fra Kari Anne

25 kommentarer:

hisae sa...

Nydelig teppe,er nok noen timers arbeid her ja.

Stina sa...

Älskar detta täcke..:o)

Inghild sa...

Nydelig, visste du at det botaniske navnet på blåveis er:
Hepatica Nobilis - fint, ikke sant?

Og teppet? - Helt fantastisk, nydelige stoffer, heeelt etter min smak - og det vet du, tenker jeg nok :-)

Anita sa...

Kjempefint!!!!! Åh! Sååå fint! Kikket innom bloggen til KAtrines quilte stu på fredag og fikk bare såååå lyst til å sy noe mere i rødt og hvitt! Og i sånne skjønne farger! Jeg har en bunke med sånne stoffer også! Kjekt med brukandes mannfolk:0) Takk for titten! Gleder meg masse til i morgen, det er ett 3 gangers kurs så jeg håper på å lære masse! Kos deg!

Mona sa...

Nyyyyydelig teppe og skjønne blåveis. Ser ut til at det er noen flere enn det som er på tomta vår. Det er bare en bie. Den er ca 16 cm lang og 11 cm høy.Elin fant ut at det måtte være mammaen til hennes bie. Tatt bilde både fra siden og bakfra. Men skjønn er den. Elin skal sjekke for meg om det er mulig å få laget en sommerfugl også. Det er bare å komme en tur hvis du har lyst. Det teppet jeg snakket med deg på telefonen er det litamora som holder på med.Du har henne på blogglista de. I kommentaren er det ei som heter Julie og på hennes side kan du se teppet i sin helhet. Nydelig er det. Vi snakkes i morra kveld.

Synnøve Olava sa...

Superfint teppe..., i flotte sukkertøy farger... :O)

Deilig når man er helt ferdig med et sånt stort teppe og mye jobbing.

Flotte bilder av blåveisen, jeg har enda ikke sett den her hos oss, men jeg håper jeg snart får se den...

Frk. Chilli sa...

Utrolig nydelig teppe:-)

Timotei sa...

Det må være et av de fineste lappeteppene jeg har sett noen gang! Jeg har også den boken av Lise Bergene og har merket meg det enkle, men flotte mønsteret. Du har brukt så nydelige farger. Ble veldig inspirert til å sy noe lignende. Må vel bare få ferdig mitt grønne teppe først...

Lillesnuppa sa...

Såååå nydelig da! Sukkersøte farger som jeg også liker veldig godt. Jeg bruker lignende farger i vindmølleteppet som jeg holder på med. Ha ei fin kreativ uke.

Merete sa...

Teppet ditt ble kjempeflott, nydelige farger du har valgt i det. Ja er det ikke flott med blåveis, da er virkelig våren her:-)

Grethe sa...

Kjempefint teppe :) og så koselige farger.
Det var fine bilder av blåveisen også!

KRØLLEMIKKEL sa...

Teppet ble utrolig fint. Gratulerer med vel gjennomført stort prosjekt.

Stine sa...

For et koselig teppe!

Kom over bloggen din litt tilfeldig via andre blogger, men jeg legger deg til i listen min. Her vil jeg komme tilbake.

Kjersti M sa...

Lekkert - er imponert :o)

mimouna sa...

Nydelige blåveis og flott teppe! Det var veldig vårlig og fint i sarte pasteller.

Hege sa...

KNALLFLOTT TEPPE!!!
Det ble utrolig lekkert!

Petronella sa...

Virkelig et vakkert teppe. Toalettmappa var også skikkelig flott - Flink du :-)

Josefine sa...

Wow for et lekkert teppe du har sydd...nydelige farger du har valgt! Har lenge tenkt å å sy meg et i sarte farger selv...har endel rester liggende nå...hi.hi

Nydelig blogg du har! Her kommer jeg selsagt igjen. Skal en av dagene lage meg en quilteroll på siden min...slik at jeg samler inspirerende quiltere der. Du skal selvsagt inn på den listen:))) Ønsker deg en solskinnsdag...stoor klem

Hanne sa...

Flott teppe og vakre blåveis :-)

Kate sa...

så flink du er:-) Nydelig teppe og jeg elsker blåveis!!

Anonym sa...

Jeg har bare ett ord. Vakkert!!

Vigdis

¨fruTicosus¨ sa...

Fantastisk nydelig teppe. Du er så flink. Mer er det ikke å si om den saken.
Hilsen ¨fruTicosus¨

anneskreative sa...

Hei du,,,,så det er her du holder til,,,,koselig at du snakket til meg på bokaftene på mandag.
Er jo hyggelig og vite litt om hvem man er bak disse bloggene .
Så mye fint du lager,,,,det teppet ditt ble jo bare så lekkert,,,og så stort, litt av en tålmodighet du har,,,,,,
Ha en fin kveld videre,,,så snkeks vi.
Anne

anjahsh sa...

Kjempefint arbeid og flott teppe.
Snill mann du har :)

UnePune sa...

wow - det var nydelig!