tirsdag 28. juli 2009

Når fristelsene står i kø

klarer jeg bare å si nei til noen av dem. Her er nå mitt nyeste prosjekt! Ca 26 nøster Mandarin petit skal bli til et teppe som forhåpentligvis kommer til å ligne på dette teppet som attic24 har laget og mange andre med henne. Jeg har tenkt å ha tre runder med farger og avslutte hver lapp med hvitt. I går kveld laget jeg den første lappen, og i dag har jeg laget et skjønt lite nøste av alle fargene som jeg skal ha som pausehekling på jobben til høsten. Håper jeg klarer å ro dette prosjektet i land, for er det noe jeg ikke trenger så er det en ufo til....... :o)


Sokkepar # 11 så langt i år strikket i Regia 4-tråds:

Strikket til ei lita frøken som blei 2 år i går. Det er nok mora som blir mest glad for gaven tror jeg :o)
Pakke i posten har jeg også fått fra Skolissa som hadde en konkurranse på bloggen sin for en stund siden, jeg fikk trdjepremie som var 2 nøster bomull sport fra Gjesdal.
Mona drysser over meg med awarder. Skal ta meg selv i nakken og sende de videre - snart...
Nå er det ut i solen med en eske bommullsgarn, heklenål og ipod'en med lydbok av Camilla Läckberg (Stenhuggeren) på øret.

Livet er slettes ikke så værst, du!!

Hilsen fra Kari Anne

7 kommentarer:

Flittige hender sa...

WoW - det kommer til å bli fint. Lykke til med prosjektet :0)

Mona sa...

Ja det er ikke så lett. Kom pakke i posten til meg i dag. Nytt mønster og en stor stoffpakke. Jeg er helt klar for tur til uka.

Samtal från min trädgård sa...

Kan inte heller säga nej! Vilken fin blogg du har med så många vackra saker!
Återkommer!

Hege sa...

Jeg har nettopp begynt på det samme teppet også! Kjempedeilig prosjekt å ha til avveksling når jeg blir lei av å strikke, det er så raskt gjort å hekle en lapp og veldig kos!
Fin blogg med masse flott arbeid!

Fru Storlien sa...

Fine farger! Lykke til med prosjektet.

Hobbygåsa sa...

Oj for et fargerikt og herlig syn! Det blir et flott teppe, det har jeg virkelig tro på. Disse teppene er litt store og litt enkelt å gå lei. Men jeg har funnet ut at hvis jeg ikke stresser og heller ser på det som langtidsprosjekt, ja da får jeg ikke dårlig samvittighet, og da blir det ferdig uten å ha vært en ufo :-) Her bøtter det også ned - vi får kose oss med gladgarn!

Anonym sa...

Lykke til med teppet! Eg har samme erfaring som Hobbygåsa, så berre hekl i veg og kos deg ;)