torsdag 2. juli 2009

Nå er blomstringen på Hurdalsrosa over for i år. Intens, men kort blomstring har nok varmen mye av skylda for.Her kommer bilder av strikketøyposen jeg sydde til Hvarnesfestivalen - og som blei med meg hjem igjen :o)


Slapp og litt godt stappa - ikke meg denne gangen :o) - det er strikketøyposen jeg mener.


At jeg er slapp om dagen hersker det ingen tvil om. Varmen er ikke min beste venn for å si det sånn... Det hele er nok mye selvforskyldt, jeg er ikke flink nok til å drikke. Det skal jeg prøve å gjøre noe med i morra den dag!!

I går var jeg på besøk hos Kari, noe som var veldig koselig. Vi lo, mimra og snakka mest strikking - selv om det er sydamer vi er :o) - også spiste vi mye god ost!

Eneste ulempen med sånne besøk er at jeg svært sjelden sover no godt når jeg endelig får lagt meg. Jeg kan ikke skylde på at jeg drakk kaffe seint, for det gjorde jeg ikke. Det er all praten og hva det gjør med tankene mine. Kreativiteten bobler i hodet når jeg er sammen med andre sydamer selv om vi alle var enige om at det er alt for varmt å sy nå om dagen.

Nå venter en kald dusj og en liten halvtime på verandaen - hvis ikke myggen spiser meg opp da...

Hilsen fra Kari Anne

5 kommentarer:

¨fruTicosus¨ sa...

Tror nok den posen hadde falt i smak på jobben hos Berit og meg. De snakker mye om traktormerker der, og John Deere er vel en av de bedre.
Du får ta noen siestaer i varmen - kulda kommer vel tidsnok. Hurdalsrosa er ferdig her også.
Hilsen ¨fruTicosus¨

Mona sa...

Synd at ikke blomstringa varer lenger. Det går fint ann å sy her nede i lavlandet. Varmepumpa fungerer som air condition om sommeren skjønner du. Svalt og deilig blir det inne.
Mona

Anita sa...

Sånn erjeg også, når jeg har vært borte! Det bobler over, og av erfaring sover jeg bedre da på ett lite glass rødvin! Nå tordner og regner det her, håper det vare kun natten gjennom :0) Trengs veldig, men vil på båttur imorgen :0) Ha en flott helg!

Hanna sa...

Vackra rosaor!
Hanna

Gamleheksa sa...

Takk for besøket.
Strikketøypose med John Deere-merker på :) det var noe nytt. Ikke noe for oss som sverger til andre merker, men,,, hvor får man tak i sånn stoff foresten??