tirsdag 14. juli 2009

Her er'n

Mappa jeg skrev om i forrige innlegg:

De vitale mål er: bredde 21 cm og høyde 15 cm. Jeg må også føye til at den er frisk grønn i virkeligheten.

Siden sist, 5,5 timer siden, har jeg strikka en sokk, klipt plenen, vasket en maskin med klær og hørt meg snart ferdig med boka jeg hører på. Sjekk pinnene som matcher garnet da!

Her er paret som nå er ferdig. Denne gangen var garnmengden jeg fikk til overs: 73,5 cm.


Jeg tror nok det er derfor jeg blei ferdig så fort. Det så lenge ut at jeg skulle rake opp for garn, men det holdt akkurat. Snakk om GULLHÅR! Jeg hadde ikke veid garnet før jeg begynte å strikke. Resten som jeg fikk av min søster holdt altså akkurat til et par sokker i str. 31.
Her sitter jeg og det kjennes ut som jeg har ører på størrelse med Dumbo's. Jeg er skikkelig øm og det føles som om jeg har utvidet øregangene med mange cm. Men det er vel prisen å betale for å høre en skikkelig bra krim som det ikke det er så lett å legge fra seg.
Jobben Bjørnar er på blei mye fortere ferdig enn vi hadde trodd, så han kommer hjem i natt!

Det er det jeg sier: Det ordner seg bestandig for snille jenter :o)

Hilsen fra Kari Anne

7 kommentarer:

Hanne sa...

Bra jobbet :-)

Mona sa...

Nydelig mappe. Har jo sett den live da. Så flink du har vært. Lurer på hvilke goodis du har fått i posten fra nord.

Siv sa...

Ååå, for en koslelig blogg du har. Du skriver så morsomt, så nå har jeg sittet og stor kost meg, kikket på alt det kjempeflotte du har laget. Du er virkelig en driftig dame. Takk for titten og jeg kikker helt sikkert innom igjen. Ha en god sommer:o))

¨fruTicosus¨ sa...

Kjempeflott verandagulv du har fått. Jeg lurer på om det fins et terassevirus i bygda nå. Eller kan man kalle det terasseinfluensa?
Syns det var så mange nye terasser og verandaer sør på sletta, og nå har det altså spredd seg opp til dere. Skulle ønske at min terrasse også hadde blitt smitta. Men, det er vel bare noen som har, og noen som ikke har...
Sokkene og toalettmappa er som alltid fine.
Hilsen ¨fruTicosus¨

Anita sa...

Så flink du har vært da da! Effektivt :0) Nydelig liten mappe, har snart to ferdig jeg, men stor og en liten. Sliter litt med isying av glidelåsen, men får det vel til. FIne og selge også, kan jeg spørre hva du tar for dine?? Har planer om å sy endel, og selge på jobb... Nå starter ferien snart her og da skal vi på tur :0) Trenger masse håndarbeid og tenkte kanskje jeg skulle stitche noen motiver. KOs dere masse!

¨fruTicosus¨ sa...

Tusen takk for at du deltok i give-awayen på bloggen min. Du vant dessverre ikke denne gangen, men det kommer nye sjanser..
Hilsen ¨fruTicosus¨

Anne sa...

Nydelig mappe - og skal si du får ting gjort! Jeg er imponert. Nå har jeg kost meg med flotte bilder i bloggen din og titter gjerne innom igjen. Tusen takk for koselig kommentar "inne hos meg" og fortsatt god sommer :)