lørdag 6. juni 2009

Sommerblomster

Vinduskassene og noen urner på trappa er beplantet i dag!

Det er et must med hagehansker - jeg kan ikke fordra å få jord under neglene :o)

Vinduskassene fikk fem ville pariserer hver. Jeg har ikke prøvd disse før - får håpe jeg får de til.
De var så vakre der de stod på hagesenteret og det gjorde ikke noe at det var 30 % avslag på de heller.

I ampel på trappa kjøpte vi denne vakre pelargoniaen - eller pellis som de som har greie på det kaller de :o)

Bjørnar blei med på hagesenteret i dag, og det blei lettvint for meg. Jordsekkene vi kjøpte var på bilen før jeg fikk snudd meg og jammen betalte han ikke hele morroa også! Han er utrolig grei med meg :o) Men så fikk han pizzasnurrer som fredagsmiddag/kvelds, noe han syns er utrolig godt. Jeg tror han kunne spist snurrer hver dag!

For de som lurer så brygger jeg på en blå negl på storetoa. På jobben i går klarte jeg kunststykket å velve en krakk, en sånn som har plass til tre store eller fire små romper på, åppå toa, mens det var både voksne og barn til stede!!! Et kort øyeblikk trodde jeg at jeg skulle svime av, så unnskyldte jeg meg og gikk over i et annet rom for å kjenne etter om toa fortsatt hang på. Dæven så vondt det gjorde! Men jeg sa ikke et eneste stygt ord høyt og det er jeg fortsatt forundret over :o) Krakken traff storetoa akkurat i neglrota og toa er fortsatt skikkelig øm. Jeg skal tilbringe kvelden i stolen med beinet høyt, så i morra er nok skaden glemt - får jeg håpe.

Nå tar jeg med meg et håndarbeide og krabber under pleddet i godstolen....

God lørdag fra Kari Anne

2 kommentarer:

Mona sa...

Nydelige blomster dere har kjøpt. Jeg har begge slaga selv og tidligere så det går nok bra. Kos deg med sømmen i kveld mens jeg slår mygg ved lågens bredd.

Mona sa...

Det blei noe skrivefeil så du får bære over med meg.