søndag 21. juni 2009

Kraftig underskudd.....

Hvarnesfestivalen er over for denne gang. Vi hadde ingen forventninger til salget i lappeboden vår - noe som var like greit for vi hadde så godt som alt med hjem igjen. Jeg hadde alt med hjem igjen, og jeg depper ikke av den grunn. Underskuddet jeg pådro meg kom av at det var en lekker bod med blomster ved siden av vår bod. Rett foran oss var det en bod med deilig frukt og grønnsaker. Ikke nok med det var det et utall av lekre kaker og andre fristelser som jeg ikke kunne stå for og da blir'n jo blakk......

Stikk innom en tur tur til Mona og se bilde av boden vi hadde.

Noe jeg derimot er rik på er roser :o)

Hurdalsrosa strutter i knopper og jeg regner med at uka som kommer med varme og godvær kommer til å gjøre susen!

Pariserene i kassene venter på varme de også. Jeg har ikke plukket av en vissen gren enda siden jeg plantet for over 14 dager siden...


Her er den siste rosefangsten min. 3 potteroser plantet i en urne. De er hvite og bladene er mørke grønne - en vakker kombinasjon. Jeg fikk akutt lyst på panna cotta, siden de hvite kronbladene hadde små prikker som minner om kanelen i panna cotta'n....

Uka som kommer skal jeg ta det litt med ro og prøve å være hjemme flere kvelder enn jeg er borte. Til fredagen skal jeg på sommerfest med jobben, det gleder jeg meg veldig til!

Får håpe uka vil bringe varmt og godt vær sånn at vi kan nyte noen kvelder på verandaen uten varmedress!

Hilsen fra Kari Anne

6 kommentarer:

Mona sa...

Hei og takk for i går. Koselige timer i teltet. Ja, fristelsene stod i kø. Akkurat startet på stitcheryet til barneteppet jeg har fått bestilling på.

Kos deg i uken som kommer, ifølge yr kan du pakke bort varmedressen.

mona

Pinneguri sa...

Sporty måte å ta det på; da kan det i hvert fall ikke kalles et nederalg men en erfaring. Bedre lykke til neste gang. Og god sommer!

LivM sa...

Det var jo synd. På bilde hos Mona ser det jo ut til å være mye fint i boden deres. Bedre lykke neste gang. Nydelige blomsterbilder du har tatt. God sommer.

Inghild sa...

Det blir mye fine gaver framover da kanskje? *håpefull*

Mona sa...

Hei. Har en hilsen til deg på bloggen min.

¨fruTicosus¨ sa...

Hei. Takk for sist. Vi hadde det jo fint i boden vår. Det var som det pleier å bære på markeder - mange fristelser i de andre bodene. Det var en travel helg, men veldig koselig. Nå skal jeg gjøre som deg, være hjemme mer enn borte.
Hilsen ¨fruTicosus¨