mandag 1. juni 2009

En herlig dag !

Her ser dere teppene jeg holder på med. Det blå teppet er virkelig en årgangsufo som fortjener ferdigstillelse. Jeg har i alle fall kjøpt stoff til ramme, så ingenting hindrer meg i å få det ferdig innen kort tid :o) Jeg hadde ikke ork til å stryke teppene før fotografering. Jeg svettet bare ved tanken.....

Her er teppet jeg har sydd av stoffpakken jeg kjøpte hos Kathrines Quiltestue tidligere i år. Lurer på åssen ramme jeg skal ha - hvis jeg skal ha noen? Teppet hadde kanskje også trengt en rad til sånn at det blir 5 x 8 blokker.

Men så er det sånn at jeg liker at teppet har like hjørneblokker. Jeg kan jo selvfølgelig ha en kant oppe og nede som tilsvarer bredden på en blokk. Men da er det valgets kval åssen stoff jeg skal velge.. Vi får se hva det blir til!

Vi har hatt gjester i dag. Bjørnar grilla okse- og svinekjøtt og jeg laga pastasalat. Vi har kosa oss ute i skyggen, for i sola blei det for varmt. Måtte været vare en stund til :o)

Uka som kommer til å gå som en røyk. Jeg har allerede planer for både tirsdag og onsdags kveldene - vips så er det helg igjen.

Håper du også får en fin uke! Jeg har i allefall store planer for å gjøre det beste ut av uka mi :o)

Hilsen fra Kari Anne

6 kommentarer:

Mona sa...

Nydelige tepper Kari Anne. Jeg tror jeg hadde valgt et stoff oppe og nede. Mulighetene er mange. Det har gått bra med syinga i dag. Over halveis på quiltinga av skoleteppet. Jeg skal ikke til Anita i morra men vi snakkes nok en dag.Ha en kreativ uke.
Mona

Timotei sa...

Å, så fine tepper du holder på med! Herlig det blå teppet og så duse fine farger i det andre. Gleder meg til å se dem helt ferdig!

¨fruTicosus¨ sa...

Kjempefine tepper du har sydd. Tror at jeg ville valgt å ha stoff oppe og nede, men det er smak og behag. Jeg har også en tendens til å gi meg når jeg har bare litt igjen å sy. Tror det er det som kalles separasjonsangst..
Hilsen ¨fruTicosus¨

Lindas Hus.. sa...

Hei!Nydelige tepper,herlige blåtoner og skjønne romaniske i det andre.
Høres ut som en herlig helg.
Vi hadde også flotte dager på hytta.Ha en fin travel uke!
Hilsen Linda :))

Marita sa...

lekre begge to! Teppe to ville jeg ha valgt en lys kant rundt hele med pen quilting på.

Inghild sa...

Takk for deilig mat og koselig selskap! :-)