torsdag 11. juni 2009

En dag fri!

I dag har jeg hatt fri og gjett om jeg har kosa meg! Dagen startet på syrommet. Englen hadde jeg stitcha fra før og i dag sydde jeg den inn i en toalettmappe. Sart rosa rutete stoff - litt tjukt, men lett og greit å sy av. Uventet besøk dukket også opp! Min søster tok turen sammen med vår niese som fikk lov å øvelseskjøre.

Jeg har mange ting på gang siden Hvarnesfestivalen nærmer seg med stormskritt. Hanne , Mona og jeg skal ha en liten stand med håndarbeidsting. Bare så det er sagt har jeg ingen forventning om å selge noe, men lager jeg en del ting har jeg noe liggende til gaver utover høsten :o)

Mens jeg tok bilder fikk jeg øye på busken i bakgrunnen. Den var full av blomster!

Nå er det bare en dag til på jobb før helga. Nå håper jeg varmen kommer, sånn at blomstrene mine vokser litt. Akkurat nå står de i stampe.
Nå roper syrommet igjen. Lydboken av Jan Guillou sin: Men ikke hvis det gjelder din datter venter i cd spilleren.

Torsdagshilsen fra Kari Anne

6 kommentarer:

Lindas Hus.. sa...

Hei Kari Anne!Så skjønn toalettveske,fint å ha noe liggende.Jeg hadde laget noe til julesalg på jobb,men hadde mye igjen å nå nettopp fikk jeg solgt
4 toalettmapper.Er jo litt morro.
Lykke til på festivalen.
God helg!Linda :))

mimouna sa...

Vil tro du får solgt de arbeidene dine, du lager flotte ting! Kjekt med en hel dag for seg selv med håndarbeid og lydbok.

Ha en god helg!

Anita K sa...

Så fine ting du lager, blir sikkert mye du får solgt. Høres ut som du har hatt en deilig dag.

Mona sa...

Flotte ting du har på gang til Hvarnesfestivalen. Føler at jeg burde trekke meg. Lite søm den siste tiden, men jeg får se.

Anita sa...

Åh! Du syr og syr, og jeg tenker at jeg skal sy og sy ;0) Hadde jo sååå store planer om å sy mange toalettvesker , men har kun kjøpt glidelås :} Vel det er leeeenge til ferien da *kremt*! Ha en fortsatt flott uke!

Inghild sa...

Jeg synes ikke det gjør noe om salget går dårlig og det blir en del igjen til gaver, jeg da *he-he*