mandag 1. juni 2009

#7 og # 8

Sokkepar #7 og #8 er ferdig. Et par i str. 37 og et par i str. 30. 20 gram garn igjen - som jeg vurderer å kaste:o) Vil også spesielt gjøre oppmerksom på den blå himmelen som skimtes gjennom skogen. Vi har ikke sett en sky på tre dager - herlig!!!

Vi planta i bryggepanna i går

Noen med lys midt og noen med cerise midt. Tror herligheten heter pelargonia?

Jeg har hatt denne type blomst før. Hvis sommeren blir bra - strutter snart bryggepanna over av blomster. Det gleder jeg meg til!
I morgentimene i dag har jeg sydd sammen to tepper som var nesten ferdige. Jeg har en tendens til å gi meg når jeg nesten er ferdig med et prosjekt - det skal jeg skjerpe meg på. Nå lurer jeg på om jeg skal vente med å vise teppene fram til de er ferdig quiltet, eller vise de nå? Jeg ivrer etter å vise fram. Akkurat nå er det for varmt til å quilte store ting........

Nå venter stolen i solen - vi får gjester i dag og det skal blir koselig :o)

Hilsen fra Kari Anne

1 kommentar:

Mona sa...

Det er deilig med sommer. Døra kan stå åpen fra morgen til kveld. Jeg vil nå gjerne se teppene jeg da. Sikkert ikke alene om det. Nå skal jeg prøve meg litt på syrommet. Håper det går bra. ha en strålende dag.Klikka igjen på QXL i dag. Mange bokser for en slik og ingen ting.