lørdag 3. januar 2009

Nytt år - nye gevinster

KatteKattrine og jeg har nå vendt ryggen til 2008... Eller egentlig ville jeg bare vise så fin og blank ho er i pelsen. Står lykka oss bi, blir KK 15 år i april. Jeg er litt imponert over den høye alderen! I går måtte jeg bruke den strenge stemmen min, KK holdt nemlig på å rive ned juletreet i sin iver over å leke med de nederste kulene :o)

2009 har begynt med sokkestrikking og kostymesøm. Reisesymaskinen min har fått lufta seg og i dag har jeg sydd 5 swingskjørt. Noen syns det er morro å gjøre seg til når det er et kamera i nærheten:

Sånn ser Tonje egentlig ut....


Og ser ho ut på dette bildet og på de nesten 50 neste som blei tatt :o)

Vet ikke helt om hun tok for mye møllers tran - eller at hun rett og slett snart går i lufta :o)

Jeg har blogga i et år nå.
I 2008 hadde jeg 75 innlegg, noe jeg har tenk å slå i 09.
Akkurat nå er jeg ikke i humør til no bloggbursdag så den får vente til jeg har overskudd til å gjøre noe ut av det.

I kveld har Bjørnar og jeg vært hos en av naboene og dikta sang. Nabo Runar fyller 60 i morra og tradisjon tro tropper hele grendelaget opp i bursdag med dikta sang. 11 vers var skrivd, nå har vi øva og gleder oss til å avlevere gaven i morra.

Hilsen fra Kari Anne

6 kommentarer:

Inghild sa...

Gleder meg til å se deg i swing-skjørt!

¨fruTicosus¨ sa...

Enig med Inghild..Men hun får leve i spenning.
Er Tonje så rar, eller bare virker det sånn?(hehe)
Lurte nesten på om dere hadde gitt katten fiskeolje, siden hun er så blank i pelsen. Det har vi begynt å gi vår pus for han hosta så. Han skydde det som pesten til å begynne med, og det skjønner jeg godt. Men han fikk ikke noe valg, og nå går det ganske greit. Han har fått kjempefin pels, og har ikke hosta en eneste gang siden!
Hilsen ¨fruTicosus¨

sipusa sa...

Nydelig pus ja:-D
Og swingskjørt, det er stilig da:-D

Kari Anne sa...

Inghild: Skjørta er ikke til meg - jeg har tatt revy fri i år :o)

Vigdis sa...

Det kan jo bli artig å se Tonje i swing-skjørt, da! Jeg gleder meg til å se revy enten du er med eller ikke. Det er alltid så hyggelig å komme til Bjerkly, alle er så hyggelig og får deg til å føle deg virkelig velkommen.

Anonym sa...

hahah...jeg har det swingskjørtet ennå hvis noen skulle falle for fristelsen til å låne det. nydelig passform igrunn:) hvem er fru Ticosus?