onsdag 31. desember 2008

Årets siste...

5 stk på 5 dager - slett ikke værst om jeg skal si det sjøl :o)

En er allerede gitt bort, to skal jeg levere fra meg i dag. En som vertinnegave og en som bursdagsgave. Bursdagsgaven skal jeg "bare" legge i postkassa til jubilanten i kveldinga, så når/hvis ho leser dette får ho det nok travelt med å få på seg skoa.. Det ligger nemlig noe oppi veska også! Så Antia - gratulerer så mye med dagen!!

Sånn ser produksjonene ut - nå skal jeg feste tråder mens jeg ser på Olsenbanden på tv. Det som er greit med å sy så mange på en gang, er at det blir litt sånn samlebandsøm. Bytting av føtter og flytting av sy bord er lissom ikke no pes når jeg syr fem av gangen.

Siden dagen i dag er sånn at jeg ikke føler meg spesielt beskjeden har jeg tenkt å komme med noen bursdagsønsker.
Jeg ønsker meg: Gledelåser i beige, rød og lysebrun. Åsså hvite er kjekke å ha. Ikke kortere enn 25 cm, og handles de på Stoff og Stil er 40 cm en grei lengde. Tråd i sånne ikke-farger ønsker jeg meg også. En ikke-farge er sånne litt rar farge. Rød men ikke orange. Grønn men ikke grassgrønn eller mint. Sånn farge midt i mellom, som kan brukes til alt - hvis noen skjønner hva jeg mener :o) Bommullstråd er det jeg bruker mest. Så de som nå føler seg kallet til å oppfylle mine ønsker har en ca. 14 dager på å ordne pakke :o)))

Da gjenstår det bare å ønske alle som er innom bloggen min et riktig godt nytt år!

Hilsen fra Kari Anne

11 kommentarer:

Anita sa...

Godt nytt år til deg også! Har ikke vært her før, men kommer gjerne tilbake!! Quilter du større ting også, trenger så sårt noen tips til quilting av ett maskinsydd sekskant teppe! Hadde tenkt å quilte det på maskin, men kommer ikke igang for jeg klarer ikke finne ut i hva slags " mønster" jeg skal quilte! Ligger mail adresse på siden på bloggen min hvis du har tips:0) Nå skal jeg hive meg i dusjen også skal jeg rydde litt mere på syrommet! KOs deg masse ikveld! klemmer fra Anita!

Mona R sa...

Hei. Godt nytt år ønsker jeg deg. Det var da voldsomt til produksjon. Jeg har ikke sydd en eneste søm i jula. Var ferdig med den siste julegaven på julaften, ikke noe nytt det kansje, så det kjennes ut som lufta har gått ut av ballongen. Men det er jo snart et nytt år og lysten kommer kansje tilbake. Stoffinnkjøp i Porsgrunn i går, mye lekkert. Har kjøpt stoff som jeg skal ha til juletreteppet for nissen var så snill å komme med lyskasse til meg. Han er snill den nissen. Vi starter vel snart opp igjen med klubb slik at jeg kan få lært å sy i glidlæs. Det tror jeg må bli mitt nyttårsforsett. Ha en fin kveld begge to. Mona

Ruth@ sa...

Godt nytt år til deg... herlig ting du har sydd her...
ha et kreativt år i 2009

Vigdis sa...

Skal si du har vært produktiv i romjulen. Jeg har sovet mest, men jeg har LAGET bursdagpresang til deg. Men etttersom jeg kan forstå, så er det ikke hjemmelaget som står på ønskelisten. Jeg får vel komme meg til Drammen å handle glidelåser isteden.

Kari Anne sa...

Hjemmelaget står alltid øverst på lista mi!! Det veit du godt:o)
Du får pakke inn gaven, for du vet aldri når jeg kommer på uventet besøk......

sissels sa...

så masse flott du har sydd.
Ønsker deg ett riktig godt nyttår.

Karilla sin hobbyblogg sa...

Hei!
Utrolig mye lækkert du har på bloggen din :-)
Ha et godt og kreativt nytt år

turvid sa...

Godt nytt år!

Timotei sa...

Så fine sminkepunger du har sydd! Lekre stoffer du bruker, likte spesielt godt det storblomstrede i lilla og grått. Disse sminkepungene har du virkelig dreisen på, så nøyaktig og fint sydd.
Ønsker deg et riktig godt og kreativt nytt år!

Solveig sa...

Godt nytt år til deg også!

¨fruTicosus¨ sa...

Jamen fikk du og IreneN gjort en god jobb med kostymene i dag. Ingen sak når man har sånne "flinkiser" med på laget. Gleder meg til å se hvordan det blir på scenen. Vi snakes!
Hilsen ¨fruTicosus¨