mandag 1. desember 2008

Kul Fant fra byen

Min kjære Bjørnar fylte 44 år i går! Gratulerer :o) Vi fikk besøk av familien som ble servert kaffe og kaker. Fetter Fant var også med. Fant er en blandingshund av det blide slaget. Han logrer ikke bare med halen, han logrer med hele seg, hele tiden. KatteKattrine var ikke sååå fornøyd med besøket. Kattrine forsvant på soverommet når første gjesten kom, og der trodde jeg ho kom til å være til gjestene hadde reist igjen. Men nei da, ho fant ut at ho ville inn å hilse på og den ho hilsa først på var Fant. Jeg hørte tumulter i gangen og Katta forsvant inerst i klesskapet og måtte lokkes ut med deilig boksmat når gjestene hadde gått. Fant tok det hele med ro. Han er ikke spesielt beskjeden........Etterhvert blei han veldig trøtt..

Snakk om å finne seg til rette :o)


I kveld skal jeg prøve å få strikket ferdig et par votter som jeg holder på med. Litt søm håper jeg også jeg får tid til i løpet av uka. Blogger igjen når jeg har noe å vise fram :o)

Hilsen fra Kari Anne

3 kommentarer:

¨fruTicosus¨ sa...

Ikke så veldig beskjeden, den gutten nei...
Kan da trenge å strikke votter nå, med all den snøen. Nå har K og jeg fått Hatced 'n patched-heftene våre fra Australia. Veldig sommerlige stitchemønster, men det gjør ikke noe. Ha det fint! Sees snart igjen.
Hilsen ¨fruTicosus¨

Inghild sa...

Fant er vakker og snill!

Hemma på Landet sa...

Vilken gullig vovve.:-)