torsdag 18. desember 2008

Julestria er igang....

Jeg har begynt å kjenne stresskloa i nakken og gjør alt jeg kan for å få den til å slippe! Så et lite blogginnlegg tenkte jeg kanskje kunne få meg til å senke skuldrene litt. Jeg har sydd en toalettmappe på bestilling. Har mange bilder på kameraet, som får vente med å blogges til etter jul.

Sånn ser bestillingsverket ut:

Matchende sko......

Liten lysegrønn tutt....Hele herligheten....


Jeg har vært hos min kusine på kusinetreff. Vi er 9 kusiner som treffes ca. hver 6. uke. Vi spiser, prater om løst og fast og kaster terning.
Her er gevinstene på årets siste møte. Vi kaster terning, den som får seks får pakke, sånn holder vi på til det er tomt. Så pakkes pakkene opp og da begynner morroa. 10 minutter telles ned til null og vi slår terning i ekspressfart. Den som får seks, kan ta hvilken pakke hun vil av hvem hun vil og sånn fortsetter vi til klokka ringer. For noen treff siden var det ei som gikk hjem med kloremerker på handa, så ivrige blir vi. Vi har det utrolig morro sammen og vi ler så tårene triller - hver gang.

Nå må jeg tilbake til pliktene.
Litt vanskelig å velge om jeg skal lage marsipan eller vaske badet..

Førjulshilsen fra Kari Anne

4 kommentarer:

Mona R sa...

Hei. Jeg hadde nok laget marsipan slik at jeg kunne prøvesmake. Vaske er jo ikke så morsomt. Juleønsket mitt til nissen blir nok ikke oppfylt. Nå har han startet riving av badet. Dusjen er flyttet ned i kjelleren, men jeg ser jo fram til å få et større bad også da. Vil ønske deg en god jul og et riktig godt nytt år. Så sees vi på nyåret til nye trivelige sykvelder. Mona

¨fruTicosus¨ sa...

Utrolig fin toalettmappe du har lagd. Det går visst vilt for seg på de kusinetreffene deres, ser det ut til.
Jeg syns vel ikke det valget ditt var så vanskelig, men..
Her har det vært "juleverksted" i dag. Det har gått mest i baking av eksotiske pepperkakedyr, som sjiraff, krokodille, elefant og dingo, så i år blir antagelig pepperkakehuset bygd om til Noas Ark.
Og jeg har faktisk fått vindu på vaskerommet. Gøy å kunne se ut til en forandring!
Hilsen "fruTicosus"

Pinneguri sa...

Jeg er innom for å ønske gledelig solsnu-feiring, og et riktig godt nytt år til deg og dine :)

Anonym sa...

Toalettmappene og engleposene din er nydelige - veldig delikate farger og mønstre!
Og sånn pakkelek har vi også i syklubbene mine, men bare på siste møtet før jul. Det er kjempemorsomt, og helt utrolig hva man kan "sloss" om bare noen andre har lyst på det. :)
Ønsker deg samtidig et riktig Godt Nytt År!