mandag 8. desember 2008

Julesang

Søndag hadde den lokale revygruppa juleshow som jeg var med på. Søstra mi var også med og sang.

Sammen sang vi Deilig er jorden. Verdens vakreste julesang, syns nå jeg. Mamma var også glad i denne sangen, derfor betyr den mye for oss. I år hadde jeg ingen nerver, før jeg gikk opp fra garderoben og hørte summinga fra salen. 170 publikummere lager mye lyd! Hele meg dirra, det er et under at jeg/vi kom oss helskinna gjennom sangen:o) Vil også nevne at det er litt skummelt å legge ut bilde av seg selv på bloggen. Men jeg vet at jeg hadde fått høre det hvis det bare kom bilde av søstra....

Nå skal jeg bare kose meg fram til jul. Vaske hus, bake, strikke og sy. Det blir det kanskje litt mer fart på blogginga også - vi får se.....

Hilsen fra Kari Anne

3 kommentarer:

Mona Ragnhildrød sa...

Ja det var en hyggelig kveld. Hadde med barnebarna og de satt som tente lys. Deilig er jorden har vi også på repertoaret vårt.Den er nydelig og når alle reiser seg i kirken og synger med da får ihvertfall jeg gåsehud. Oppfordrer deg til å komme å høre på oss på søndag. Det blir mye fin musikk og sang.

Vigdis sa...

Ja det må jeg si!! Det er jammen godt det ikke var video, for da hadde jo alle sett hvor mye vi skalv i knea. Ellers så må jeg jo si at julestemningen kommer stormende etter en helg på Bjerkly sammen med Makalausen. I morgen skal jeg synge på Nanset eldresenter. Det er jo en annen tradisjon. Så da blir det jul i år også!!

¨fruTicosus¨ sa...

Dere sang veldig fint på søndag - stol på det! Mange som syns det er koselig med juleshowet vårt. Det blir jo ikke jul uten det. Fine bilder også , forresten.
Nå er jeg endelig ferdig med vestene til søstera di og gjengen -puh!
Hilsen ¨fruTicosus¨