onsdag 26. november 2008

Det jeg glemte i går...

husket jeg i dag! Sletts ikke værst :o) Her er pulsvantene jeg har strikket på i det siste. Det er det nye Alpakka garnet fra Garnstudio, strikket på pinne 3,5. Fargen er nydelig dus melert lilla og kommer ikke fram på bildet.

Jeg stressa hjem fra jobben i dag, bare for å få tatt bilde i sånn nogenlunde lys. Men til ingen nytte. Fargen blei blass og rar.

I kveld har jeg sydd denne:


Jeg fant ut at jeg er så kjedelig når det kommer til å sette sammen farger. Derfor har jeg prøvd å sy av farger jeg ikke bruker så ofte.

Jeg ser jo at jeg ikke har tatt de største utfordringene når det gjelder fargekombinasjoner, håper noen blir glad for å få den til jul, hvis jeg ikke tar den i bruk selv. Størrelsen kom av seg selv etter å ha brukt målene på plastposen du får på flyplassen, til å legge flytende ting oppi som du har i veska når du går gjennom sikkerhetskontrollen. Jeg har lagt merke til at enkelte bruker den lille plastposen mer enn akkurat når de er på reise.. Litt mer helårsbruk, kan man si... Kanskje det er lurt å sy en i julegave til henne, eller liker hun å ha lypsyl og handkrem i en liten plastpose i veska?? Det er jo kjekt at den er gjennomsiktig da :o)

Jeg likte godt fargene og fasongen. --Også rakk jeg bare opp en søm, noe som er for rekord å regne når det gjelder meg. Nå skal jeg feste tråder og sy belegg over sømrommet inni veska. Sim sala bim - og veska er ferdig :o)
Hilsen fra Kari Anne

4 kommentarer:

Vigdis sa...

Ja,jeg har ikke plastpose i veska, for jeg er veldig sjelden ute å reiser. Så da er den hvertfall ikke til meg, men jeg har jo så mange andre fine. I dag var jeg å spurte om heklenålene mine var kommet. Det hadde de ikke, så da er den brune å rosa veska foreløpig tom. I kveld er det sangøvelse og i morgen skal jeg male mandler til marsipan.

Inghild sa...

Jøss, så produktiv du er om dagen da?
Lekker veske og fine pulsvarmere...

Inghild sa...

Jeg synes de posene er kjekke jeg............
Er det MEG du sikter til??
I så fall, så er jo denne sydde veska enda kjekkere!!! ;-)

Mona Ragnhildrød sa...

ja,det er ikke så greit med den hukommelsen. Noen ganger er den bare blitt borte. Reiste til byen i dag for å handle litt stoff. Har så lyst til å sy et teppe i blått også lik det andre jeg har sydd,og de hadde faktisk det jeg skulle ha. Helt utrolig. Har hvert produktiv den siste uka, 1 pute til er sydd, gryteklutene og løperene som jeg har bestilling på mangler bare å sy fast lukkekanten på baksiden. Også så mye penere det ble med å sy lukkekanten slik du sa. Ha en fin kveld og en fortsatt god helg.