onsdag 5. november 2008

Her kommer bildet av den ferdige engleposen:

Jeg blei veldig fornøyd med den og vurderer å sy noen sånne i julepresanger i år.

Pulsvarmerene er ferdig strikket men ikke ferdig festet. Det gjelder å knipse mens det er lyst, feste kan jeg gjøre etter at det er blitt mørkt :o)


Her ser dere grunnen til at jeg er litt trekt i dag. Bildet skulle være av en vakker katt. Katta du ser bilde av er nettopp blitt avslørt som en fuglemorder. I og for seg greit. For det er jo en Katt! Men IKKE når åstedet er på badet mitt! Det er blodspor inn gjennom soveromsvinduet og ei fuglevinge forlatt på baderomsmatta, ikke på gulvet, neida på matta.
Nå ligger Kattrine og storsnorker i stolen. Det tar nok på å fange og fortære en skjønn liten kjøttmeis...
Jeg kjenner at jeg mildner av litt, ho er jo "bare" en katt, og den som sover synder jo ikke!

Nå skal jeg sy ferdig nålputa med alle de franske knutene på. Så hvis lykken står meg bi, kan det hende jeg får tatt bilde og blogga den seinere i dag/kveld.

Hilsen fra Kari Anne

5 kommentarer:

Vigdis sa...

Jippi,jeg er førstemann. Engleposen er alldeles nydelig. Stakkars pus, det er jo ikke rart hun er sliten. Prøv sjøl du å springe rundt etter en kjøttmeis, og når du endelig har fanget den, så skal du hoppe ganske høyt opp på veggen for å komme inn vinduet. Du husker vell hvor enkelt det var å komme inn soveromsvinduet? Nei, jeg syns pus fortjener en liten hvil jeg!

marita sa...

Supersøt englepose og jammen er pusen din søt også. Dakar - var sikkert sulten, tror du ikke? *lol* Har katt selv - uskyldigheten selv.....not!

Hanne sa...

Her var det mye vakker! Nydelig englepose.

syglad sa...

Så utrolig nydelige poser,jeg likte dem kjempegodt.
Pus er også nydelig :-)

elin-e sa...

De engleposene var aldeles nydelige ! Heldige er de som står på din julegaveliste !

Ha en kreativ og flott dag !

elin-e