tirsdag 18. november 2008

Siden sist..

Har det ikke skjedd så mye på håndarbeidsfrontet. Jeg har fått årets forkjølelse og den er jeg ikke kvitt enda, men jeg er mye bedre! Kveldene har gått til å slappe av i stolen etter jobb. Jeg har også vært på julekurs hos Lise Bergene, det var da forkjølelsen brøt ut på alvor og jeg fikk med meg bare halve kurset og en haug halvferdige lapper som ikke jeg har gjort noe mere med. Noe jeg har gjort noe med, er denne toalettveska som jeg skal gi som gevinst til sykehjemmets julebasar. Jeg sydde den i går og det som tok lengst tid, var å bestemme seg for hvilke stoff jeg skulle bruke. Skikkelig vanskelig å finne tre stoff som går sammen.....

Egentlig skulle den hatt rød glidelås, men det hadde jeg ikke :o(

Sånn blir det når man er ute i siste lita! Nå venter julebordet hos Kvelde og Hvarnes Hagelag på meg, så da får jeg nesten gjøre meg klar :o)

Mange hilsner fra en snart overmett Kari Anne

5 kommentarer:

¨fruTicosus¨ sa...

Toalettmappa ble fin, da. Tipper den blir en populær gevinst. Kos deg med julematen - vi vet jo at den er god.
Hilsen ¨fruTicosus¨

syglad sa...

Flott toalettmappe og den nålputa under var kjempelekker :-)

Vigdis sa...

Takk for i går. Jeg er fremdeles mett, men det var virkelig koselig. Mappa var kjempefin.
(bekreftelse ordet er copoopie, kan det være en tilfeldighet, når man er mett fra dagen før.

Marit sa...

Takk for et kjekt besøk. Du har veldig mye fint! Her er det mye inspirasjon å hente! Jeg likte godt å hilse på Kattrine. Hun ligner veldig på min katt, Mars ;)

Tittei sa...

Takk for visitten.
Kjempefine ting du lager! Toalettmappe får jeg nok aldri til, ettersom glidelåser ikke liker meg. Eller var det omvendt. Din toalettmappe ble kjempefin, og de vottene lenger nede var lekre.