onsdag 5. november 2008

En rød knapp....

Nå er nålputa ferdig! Tråden som jeg hadde å sy "skillevegger" med er litt i mørkeste laget, irriterer det meg om ei uke skal jeg plukke opp. Hvis ikke blir den som den er..

Kjøttmeiser er tungt for fordøyelsen. Den hadde nemlig pus kasta opp på teppet mens jeg sydde ferdig nålputa..... Mens jeg tørka opp og svor, sov pus i stolen. Jeg lurer på om hun later som hun sover for ikke å få kjeft. På den annen side er det sikkert ikke lett for ei katte å lage snorkelyder uten å sove. :o)
Nå tar jeg meg en tur til min eldste søster, hun har bedt meg på middag i dag. Det skal bli godt å bli kvitt noen av de ca 3500 ordene jeg har til overs . (Jeg har hatt fri i dag og har kun hatt pus å snakke med (les: til))

Kommentar til kommentaren til Vigdis i forrige innlegg: du har så rett!

Hilsen fra Kari Anne

7 kommentarer:

Annakin sa...

Både nåldynan och änglapåsen är väldigt fina. Så många franska knutar är verkligen otroligt bra gjort av dig. Jag tycker de är nästan hopplösa att få till!

Solveig sa...

Ei nydeleg nålepute! Skikkeleg tålmodigheitsarbeid!

Anonym sa...

Nydelig nålepute, syntes tråden var fin jeg.

Vigdis sa...

Så nydelig nålepute! Den er alldeles vakker, men mange franske knuter som du sa. Jeg har kjøpt garn til sjal, så får vi se hvordan det blir. Det var litt dyrt, så jeg håper jeg får flere sjal ut av garnet. Jeg kjøpte 7forskjellige farger. Håper B. kommer til å sove godt i den nye dyna.

Mia sa...

Hei på deg, Kari Anne! Du lager virkelig mye fint som du viser fram her i bloggen din. Det inspirer, skal du vite! Og så vil jeg også at du skal vite hvor mye jeg setter pris på din kommentar i bloggen min. Den gledet virkelig, skal du også vite!

Blåbærtua sa...

Nydelieg nålepute.Du er nok en ekspert på franske knuter. Har rullet meg videre nedover i bloggen din, og ser at du har laget såååå mye fint. Tusen takk for titten! Kommer gjerne igjen!!

¨fruTicosus¨ sa...

Hei. Nå er jeg på nett igjen. Nåleputa ER fin! Skal vel prøve å lage en jeg også en gang...Håper du er bedre av forkjølelsen. Hvis ikke, så kan jeg anbefale iSys-sykehuset:-)
Hilsen ¨fruTicosus¨