søndag 4. januar 2009

Nattskift

Disse to har har hatt en laaang ferie. Men i natt har de jobba litt. I dag når jeg våkna hadde det kommet et lett dryss med snø..

Tror de lengter inn i varmen igjen....

Røde roser i kinna.....


Bjørnar lurte på om det hadde klikka for meg. Jeg tok nemlig ei runde i ring for å få et fint bilde av forsporet mitt. Kanskje det har klikka - et helt innlegg uten så mye som ett håndarbeide :o)


God søndag!

Hilsen fra Kari Anne

7 kommentarer:

sol sa...

Så herlige de er! Ikke rart om de vil inn, her har det i hvert fall vært kaldt i natt.

chocolatehead sa...

Så søte snømenn :)

amylin sa...

Så herlige, da! Klart de vil inn i varmen igjen! Mannen ser alltid rart på meg når jeg stiller opp strikketøyet mitt for å ta bilde av det.

Torunn Skjärstad Moen sa...

Så nydelige de var. Jeg takker så mye for hilsen i bloggen min. Klem fra asterix.

Anita sa...

Der var du!! Nå skal du i lista mi! Skal starte å sy lukke kant nå tror jeg! Vet ikke helt om jeg får det til, men får forsøke! Har vært på shopping idag forresten og kjøpt noen nye stoffer, til ett teppe i "sukkertøy farger"! Har planer om å stitche noen områder og har bestilt mønster boken med hagestithceriene til Anni Downs! Gleder meg til den kommer! Men før jeg kan få starte må jeg sy på lukke kant på teppet!!!!!!!!! Kos deg så snakkes vi snart igjen! klem!

Inghild sa...

Kult med ny design på bloggen!!!

Anita sa...

Eh! Overtransportør!!! Hva er det?? Dvs. nå tor jeg at jeg vet hva det er, måtte google det når du spurte! Men,, er det det samme som Walking foot?? Har ikke brukt det, men en vanlig fot. Men skjønner at det er lurt å bruke litt annet enn det jeg gjør til mine Tildaer;o) Har snart klart ett teppe til som jeg skal quilte på og da får jeg forsøke med den andre foten, hvis det er lurt?? Det røde/hvite teppet mitt vile nok ikke blitt godkjent hos en erfaren quilter, men som en start er det mer enn bra nok og litt til:0) Tusen takk for hyggelig kommentar! Klemmer fra Anita!