søndag 11. januar 2009

Årets første og andre

Jeg begynner med visning av årets andre prosjekt. Siden jeg aldri husker hvilke bilder som kommer først og hvem som kommer sist når jeg laster dem opp.

Underveisbilder altså, har begynt på sokkene i dag så jeg har ikke kommet så langt enda.....

Her er årets første. Fotografert i sofaen til min søster. Modell er Bjørnar! Han var skikkelg tøff og gjorde akkurat som jeg sa. Han la seg på sofaen etter min kommando -

og sto på en stol etter min kommando! Slett ikke verst. Hadde ikke tenkt å ta det sååå ut da, men vi fikk alle en veldig god latter etter fotoshooten :o)
Garnet er Lana Grossa's Weilenweit 6 fack Special, farge 8847. Tatt fra lageret! De ser ikke helt like ut på tuppen, men det er bare Bjørnar som har vært litt kjapp i pådraget.. Det er ikke vanlig at han står på stoler på min kommando - bare så det er sagt. Medmindre det er ei lyspære som skal skiftes.

Til jul sydde jeg to av disse her. Den ene blei solgt og den andre blei gitt bort.


En liten tutt. Nytt av fjoråret er perlen som gjør tutten om til en liten sløyfe.

Innsiden av veska....

Sånn ser herligheten ut - ganske god fargegjengivelse.

Nå får jeg tilbake til strikketøyet. Eller først vil jeg fortelle at jeg på tøys spurte om det fulgte nybakt kringle til kaffebesøkinvitasjonen fra min søster. Ho tok meg på alvor og diska opp med nybakt gjærkringle til gjestene. Tusen, tusen takk!!!!

Hilsen fra Kari Anne

4 kommentarer:

Ruth@ sa...

Hei på deg...
Er kommet ig ang ser jeg... herlige bilder du har i bloggen...

Hedvig sa...

For ei utrolig herlig og forseggjort veske!!

¨fruTicosus¨ sa...

Hehe, fint bilde av Bjørnar da. Ligna fælt, syns jeg. Neida, bare tuller - sokkene er veldig fine. Og den nye sløyfetypen med perle på ble bra .
Hilsen ¨fruTicosus¨

Inghild sa...

Jeg må si Bjørnar imponerer som modell ja.....