onsdag 21. januar 2009

Sokker, gaver og stoff

Først vil jeg takke for hyggelige bursdagshilsner og kommentarer på bloggen.

Sokkene er ferdige og har vært det noen dager. Lørdag festa jeg trådene og siden har de liggi til pynt. Jeg har vært borte å klappa på de sånn av og til da.. Snart skal de i bruk og jeg er så fornøyd med resultatet at jeg har kommet til hælfellinga på neste par ut!

Søndag, du vet den dagen det snødde litt, hadde jeg bedt inn til bursdagselskap. Horn med ost og skinke, pizza og sjokoladekake stod på menyen. Siden eg bur opp på ein plass der som ingen skulle tru at nokon kunne bu, måtte gjestene hentes nede i bygda, for så å fraktes til hus i firhjulstrekkeren vår. Kjekt med bil som klarer alt slags vær!
Av min eldste søster fikk jeg mere sokkegarn. Det har en aldeles lekker rødfarge (som jeg ikke fikk fram på bildet) og jeg klør etter å få nøsta det opp :o)

Av min lillesøster fikk jeg et super fint fat med en hjemmehekla brikke på! Utropstegnet, fordi jeg ikke hadde noen anelse at ho hekla i så tynt garn. Hun pleier å holde seg til Eskimo og heklenål 9:o)

Av pappa fikk jeg glidelåser og tråd, akkurat som jeg hadde ønska meg. Han hadde fått hjelp av lillesøster. Med pakken fulgte også en konvolutt med penger -

- som jeg brukte opp på dette:

Jeg har nemlig vært hos Quiltefryd i Tønsberg. Det er en flott butikk med hjelpsom og hyggelig betjening. Jeg kjøpte også endel utstyr som nåler, veskehåndtak, ny skjærematte og et mønster.

Jeg hadde egentlig fri i morra - men så blei jeg spurt om å jobbe i en annen barnehage enn den jeg er i til daglig. Det blir spennende, så da får stoffene vente til en annen dag. Nå skal jeg fyre i ovnen og lage middag til Bjørnar kommer hjem..

Hilsen fra Kari Anne

3 kommentarer:

Vigdis sa...

Så flotte bilder det ble. Hvis du ønsker hjelp med å nøste, så kan du ta det med deg på lokalet i morra. Jeg skal dit for å øve til lørdag. Du vet jeg klarer to ting på en gang. Ellers så håper jeg dere ikke har snødd helt inne. Jeg fikk skikkelig julestemning på søndag. Det ble jo så flott med all snøen. Du får ha lykke til på jobb i morgen, jeg skal ha fri siden jeg jobber kveld denne uken. Og i morgen skal jeg altså synge på Furuheim først og på øvelse i Hvarnes etterpå.

¨fruTicosus¨ sa...

Hei hei. Sokkene ble kjempefine. Og så mange fine gaver du fikk, da.
Lurte på om vi skulle starte opp Lappeklubben førstkommende mandag, siden du har så mye fint stoff...
Sender deg en melding.
Hilsen ¨fruTicosus¨

gURo sa...

Her var det mye fint:) Syntes du har en flott blogg:) Jeg har derfor gitt deg en award, den ligger inne på bloggen min:)