søndag 10. mai 2009

Helgens produksjon

Jeg ska være med på festival 20. juni og der skal mine syvenniner og jeg ha noe småtteri for salg.

Toalettmapper er jo veldig kjekt å ha, den har allerede blitt godkjent av min søster - som skal få den til jul hvis jeg ikke selger den :o)

Tutten denne gangen fikk en knapp. Jeg hadde tenkt å ha perle på, men den som kom nærmest i farge var røde treperler og de veit jeg ikke åssen oppfører seg i vask.


Laget en liten bunn, sånn at hvis ønskelig kan den stå av seg selv....


Pæretreet mitt blomstrer! Hvert år høster jeg 10 -15 lilla plommer fra treet. Det har stått i 10 år nå, og hvis Bjørnar får det som han vil så sager vi det ned i sommer. Blomstene er så vakre og skjøre..

KatteKattrine har tilbragt dagen under dyna i senga. Det holder jeg med ho i for det har vært kaldt i dag

Får håpe varmen kommer til uka! Jeg lengter etter sommeren!!

Nå har jeg begynt på brainless sokker igjen. Har nå mått begynne i andre enden av nøste, det er fjerde eller femte gangen jeg prøver på brainlessmønsteret - tråden begynner å bli slitt. Bjørnar har veldig morro med det. Han mener at sokkene er utslitt innen de kommer på foten. Får inderlig håpe at jeg får de til denne gangen!!!

Hilsen fra Kari Anne

9 kommentarer:

Inghild sa...

Du VÅGER ikke selge den veska!!!

Kari Anne sa...

Du står helt fritt til å komme på festivalen å kjøpe den :o)))))

Synnøve Olava sa...

Så utrolg flott toalettveske..., tror nok søstera di må komme seg på den festivalen og kjøpe den med en gang dere åpner..., for den blir nok kjapt borte... :O)

Sticheriet var veldig, veldig fint!

:O)

Mona sa...

Flott mappe Kari Anne. Du har jo vært produktiv du i helgen. Her har det vært veldig stille på syfronten desverre. Ha en flott syuke.

Jane sa...

Så flotte bilder du tar!!! Og herre, for en nyyyydelig kattepus. :D

Marit sa...

Det var en flott toalettmappe. Alltid lekkert med stitchery.

Elin Osa Søreng sa...

Takk for kommentar på bloggen min, alltid koselig med nye besøkende! :o) Så mye fint du syr, og for noen herlige blomsterbilder! Og puseglad som jeg er, måtte jeg jo nyte synet av "pelsklumpen" :o) Ha en fin dag, hilsen Elin

¨fruTicosus¨ sa...

Så flink du er som har begynt å sy til festivalen allerede. Jeg blir visst aldri ferdig med bestillingene som jeg må gjøre først. Men vi har jo noen uker på oss, heldigvis.
Hilsen ¨fruTicosus¨

Josefine sa...

Heisan! Kjempefin toalettveske...så koselig stithery på:)) Skjønne bilder du viser...både av blomstring og av den nydelige pusen! Klem