lørdag 16. mai 2009

Den som sover...

For noen betyr det lite om det er mandag eller lørdag, formiddag eller ettermiddag. Bare magen er mett av deilig eksklusiv kattemat fra små gullbokser, sover man godt. Hun høres over store deler av huset, hvis jeg lurer på hvor hun er så er det bare å gå etter lyden.....

En annen lyd i huset i dag, har vært rørleggeren. Bjørnar har fiksa en vannlekkasje som vi hadde i kjøkkenbenken. Da kommer det gjerne noen strofer når det ikke går som det skal, men han fiksa det til slutt!! Han måtte to turer i butikken, for han fikk ikke de riktige delene den første gangen. Du verden så deilig det er når sånne vanngreier er fiksa og alt fungerer som det skal. Jeg må også legge til at jeg er veldig flink til å holde ting, komme med oppmuntrende kommentarer underveis og å finne på noe annet når jeg ser det begynner å gnistre fra topplokket til han som ligger i en meget ubekvem stilling i kjøkkenskapet....

Jeg er forkjøla og har vært hjemme fra jobben i to dager. Har ikke produsert noe hverken på pinner eller symaskin, men jeg har hørt en bok: Liza Marklunds en plass i solen. Jeg lånte den på lydbok av ei venninne. Det passet veldig godt å ligge i stolen, under mitt nye lappeteppe og bli lest for. Formkurven er stigende, hus og klær blir klargjort til den store dagen i morra.

Håper dere alle får en fin 17. mai!

Hilsen fra Kari Anne

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Kerry.
Så godt å høre at formen er stigende. Her er det jobbing hele dagen, for så hjem å stryke bunadskjorte for nabon. Ellers så er jeg klar. Jeg skal marsjere bak korpset i morgen, så jeg har kjøpt gnagsårplaster som jeg skal ta på FØR jeg går. Ellers så er det vel ingen som sover som godt som en katt. Aldeles vakker er ho. Ha en fin 17. mai.
Vigdis

Tove sa...

Der fikk jeg meg en god latter, gitt! Snorkende katter er bare utrolig morsom. Har selv opplevd å bli vekket av kattesnork - passer ofte foreldrene mine sin katt, og hun liker å komme og legge seg ved siden av meg i sengen om natten. Kan jo ikke annet enn å le!