lørdag 23. mai 2009

Dagens...

Enda en toalettmappe - sydd av restene etter slumreteppet jeg sydde for ikke så lenge siden. Bitene har jeg kuttet på 1 3/4".

Den skal få glidelås i morra - eller en annen dag....

I kveld har vi hatt besøk av pappa og laga jeg pizzasnurrer. Her ser dere åssen jeg ser for meg åssen en pizzasnurr hadde blitt dekorert og servert på en gourmetrestaurant :o) Både Bjørnar og pappa rista litt på hodet av "stuntet" mitt. De syns det var en smule rart å ta bilde av mat.

Denne karen her så jeg ved siden av tørkestativet i dag. Vakker liten skapning i blank svart drakt.

I morgen har jeg ikke noe på programmet - jeg skal bare slappe av. Yr sier at det blir sol, så det kan hende jeg starter prosjekt brune legger i morra. Vi får se.

Nattahilsen fra Kari Anne

5 kommentarer:

Mona sa...

Mappa di ble kjempefin. Stoffene er bare helt nydelige. Vi tar jo bilder av så mye rart, så hvorfor ikke av mat også. Pizzasnurren så ihvertfal god ut. Kos deg i morra.

Lindas Hus.. sa...

HeiKari Anne!Koselig at du stakk innom meg.
Så mange flotte punger du lager,herlige tepper.
Falt for mappa til din søster.
Flott broderi på den,hvor får en tak i slikt mønster?Tar gjerne imot
tips.Må ha noe klart til ferien.
Ha en fin søndag!Linda :))

Kari Anne sa...

Stitcheriet av "damen og blomstene" er hentet fra boken/heftet: A gardener's journal skrevet av Annie Downs.

Anita sa...

Sååå fin toalett mappe! Kan jeg spørre hvor du har hentet mønster til den hen?? Også så fint det nye teppet ditt blir! Effektiv du ;0) Håper du har vakkert vær og nyter dagene i solen! Klem!

Lena sa...

Så fin toalettmappe, i sarte og rolige farger:o)Pizzasnurrer så godt ut, har aldri laget det selv, men det frister! Håper du har kost deg i sola i dag, det har jeg:o)