onsdag 4. mars 2009

par nr. 4

Da er par nr. 4 ferdig! Garnet fikk jeg av min søster og ikke nok med det. Sist jeg var på besøk reiste jeg hjem med fire nøster til! Garnlageret mitt bare vokser og vokser... Jeg som lissom skulle minke lageret i vinter :o)

Sokkene skal jeg ha selv eller bruke som gave til noen som har ca. 37 størrelse....

De ser gedigene ut på bildet, men det skyldes nok vinkelen jeg tok bilde fra.

Nå skal jeg GÅ lysere tider i møte - jeg har nemlig kjøpt meg tredemølle. Eller Bjørnar har kjøpt heter det vel. Men først må det gamle syrommet ryddes og det er fullt!!!!
Kveldene går nå til å fylle sekker med gammalt ræl, tredemølla ligger umontert i gangen og jeg gleder meg veldig til å få den i gang.

Lover fullt referat om min første tur på rullene - tror det kan bli spennende :o)

Hilsen Kari Anne

4 kommentarer:

Vigdis sa...

Jeg har ca str. 36! Så flaks for meg. Jeg har ikke kommet lengere på mine sokker, men bare vent til helga med busstur tur retur Lillehammer. Da tenker jeg det skal bli strikking jeg!

¨fruTicosus¨ sa...

Hm.. bare du ikke går deg bort, så. Dere strikker så fine sokker hele tida. Har lyst til å ha et strikketøy på den bussturen jeg også. Men rekker vel ikke å kjøpe garn før jeg drar.. Eller kanskje jeg kunne rekke det på fredag. Hm..
Hilsen ¨fruTicosus¨

Inghild sa...

Nyydelige sokker!

Hilsen "garn-pusher'n"

Mona sa...

Jeg har ca str. 37. Vi blir nok mange om beinet her. Sokker fikser jeg ikke å strikke. Det går fint til jeg er ferdig med skaftet men da er det stopp.