lørdag 21. mars 2009

Tova votter

I skrivende stund er alle vinduer og dører åpnet og det luftes i heimen. Lyden som regjerer er drypp fra takrenna og ivrige fugler ved fugleautomatene. Snakk om herlig vær på en lørdag!

Vottene er ferdig tova og passer akkurat til hendene mine. Er usikker på om de skal pyntes, for jeg syns de er fine når de er bare hvite :o)

Måtte også vise hvor mye snø som er igjen på gårdsplassen.......

I dag har Bjørnar vaska bilen min og i mens han holdt på med det vaska jeg gulv og gikk tur nummer 10 på tredemølla. Syns jeg er skikkelig flink. Jeg tror ikke at jeg er no lettere å prate med men det kommer vel etterhvert.

Teppene som vi har over beina om kvelden henger ute til lufting og når jeg ser på bildene slår det meg at de ser ut til å være klare for utskifting. De er både falmet og slitt - men du verden så myke og gode å ha over seg i stolen..

Akkurat nå klør det no sinnsykt i fingrene etter å sy, og i kveld har jeg tenkt å gjøre noe med det. Skal bare strikke ferdig Odessa lua som jeg holder på med.

Håper på en like fin dag i morgen.

Lødagshilsen fra Kari Anne

8 kommentarer:

Anonym sa...

Skal si dere har vært effektive i dag! Jeg har vært på jobb siden 0830 i dag og nå er den 1730. Snakk om å nyte en dag med sol fra skyfri himmel. Men, kanskje du må jobbe en dag som jeg har fri, og da er sikkert været like vakkert.
Gleder meg til å se hva du skal sy i kveld! Spennende. Jeg skal fest med jobben, og jeg planlegger å ta det helt ut! Så da er jeg vel hjemme rundt 2330 tenker jeg.

Helgehilsen fra Vigdis

Mona sa...

De vottene så veldig deilige ut. Egentlig så håper jeg at du snart kan arkivere de.Det har jeg gjort med englene mine. Nå er det full fres med polka-dot girls. Humøret stiger jo bare ved å se på alle de nydelige bildene. Vi sees i morgen.Hyggelig at du legger igjen en kommentar.

Marit sa...

Kjempefine lappetepper, brukt og elsket... Liker at de er litt rolige i fargene. Hmm kanskje det er det jeg trenger til to nye prosjekterjeg planlegger?
Takk for et koselig besøk ; )

¨fruTicosus¨ sa...

Ja, nå er det visst vår i H-bygda. Så fint. Teppene dine har jo fått den slitte "looken" som vi helst vil ha. Det er de som er best, selv om det er moro med noe nytt også. Og vottene er bare nydelige.
Vi snakkes! Hilsen ¨fruTicosus¨

Anita sa...

Sååå fine de hvite vottene ble, har hvitt tovegarn jeg, så sånne tror jeg jeg må lage til meg til neste vinter!! Spennende å få se hva du har sydd! Ha en flott uke!

Bodil sa...

Hei og takk for kommentar på bloggen min: Nå har jeg kost meg med å se på alt det fine du har laget - og det var morsomt å se Flutterbuys-mønsteret brukt i andre sammenhenger. Gode ideer der, men først skal jeg gjøre ferdig teppet! :)

sol sa...

Vottene er fine som de er, men hvis du gjerne vil pynte dem litt kan du jo f.eks. brodere litt med sølvtråd - det er flott på hvitt.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Du, det der var herlige bilder. Full vårsjau , gjett om jeg skulle hatt det hos meg også. Alt utendørs må råskrubbes hi hi.
Fine votter, skjønne !
Klem