torsdag 15. mai 2008

Konvaller

Nå bugner det av konvaller i skogen! For en herlig årstid vi er inne i. Lillesøster, pappa og jeg har vært på skautur og plukket hver vår bukkett med konvaller. Jeg skal si svetten sila når jeg/vi klatret opp lia, for den var bratt! Men hva gjør vel det når det var blekker så langt øye kunne se. Etter vennskaplig krangling over hvor "god" form vi var i tok det ikke lang tid før vi hadde hver vår flotte bukett.
Tips hvis du skal ut å plukke: husk strikk til å ha rundt bunten. Da blir alt så mye enklere når man skal ned fra lia igjen....
Det har vært litt trått på håndarbeidsfronten den siste uka. Har strikket et par pulsvanter som Pinneguri har laget mønster til. De er overlevert den nye eieren, en kollega av meg, som øyeblikklig tok dem i bruk, selv om vi snakker mai og sol fra blå himmel. Noen fryser jo bestandig......
På syrommet er jeg igang med to strikketøyposer. Det er egentilg utrolig hvor kjekke de er. Nå har jeg funnet ut at jeg skal ha ei i skapet på jobben, så jeg slipper å drasse med meg strikketøy hver gang jeg skal på jobb.
Jeg har forresten vært på tiggerferd i dag. Turen gikk innom Hanne som hadde stoffet jeg manglet til å få ferdig den siste posen. For jeg har jo ikke noe stoff fra før :o))
17. mai hilsen fra Kari Anne

7 kommentarer:

syglad sa...

Så flott en konvall bukett du har plukket, det er ikke mange dagene til at de kommer her også..
Ha en fin helg og en flott 17 mai..

Anonym sa...

Så nydelig en bukett ! Synes jeg kjenner lukta... mmm... Gleder meg til den blomstrer her også :) Pulsvarmerene var flotte , kjekke gaver .

Josefine (HB)

¨fruTicosus¨ sa...

Jamen rakk du mye i går. Venta nesten å se posen med det gule foret også, jeg, men du blogger den vel snart, kjenner jeg deg rett. Vi er heldige her i "syden" som får konvaller så tidlig. Kjempefine er de. Ha en fin 17. mai. Vi sees!

-elin- sa...

Ååååååå så fine ! Nå ble jeg i vårstemning =) (selv om det er 4 grader ute...)

Anonym sa...

Kan bare fortelle deg at mine legger,de er relativt ømme og støle i dag. I dag har JF vært ute og marsjert med korpset i barnehagetoget. Han er nyklippt og skikkelig stilig i uniform. Huset dufter av liljekonvall og grønnsåpe. Dette blir nok en fin
17. mai. Ha en fin helg
Vigdis

-elin- sa...

Hei Kari Anne.
Det ligger en utmerkelse til deg i bloggen min....

Solveig sa...

Så fine blomster! Håper du hadde ein fin dag i går. Eg har tagga deg...